Şimdi Ara

Ardayla Messi arasındaki 10 fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam arda messi arasında büyük fark var vs vs vs
    ama arda ile messi'nin kaderleri yer değiştirse acaba ne olurdu
    yani 16-17 yaşında messi mehmet olsaydı gs alt yapısında olsaydı
    arda da barcelona alt yapısında olsaydı
    arda belki messi kadar olamazdı ama iyi oyuncu olurdu
    messi ise belki arda kadar bile olamazdı
    futbolcular arasındaki bu farkı 18 yaşından sonra oynadığı klüpler,sistemler, beraber oynadığı futbolcular ve antreman şekilleri belirliyor
    yani o yüzden arda - messi yi kıyaslamak için ikisininde eşit şartlarda mücadele etmesi lazım mesela C.ronaldo ile messi kıyaslanabilir
  • Arda ile Messi'nin kıyaslanması, bazı yazarların "aradaki 10 fark" yazıları ile Arda'yı ezmeye çalışması, bazı fanatiklerin bu yazılara sevinmesi ve hatta yazılanları onaylaması bile Arda'nın ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtlıyor.
  • Biri nefis çalımları, oynadığı futbol ve attığı gollerle sürekli gündemde..

Diğeri; Aşk hayatı, olayları ve domuz gribiyle gündeme geliyor..

Bunu yazan geri adama sorarım, medyayı oyuncumu yönetiyor. Messi'de Galatasaray'da olsaydı bizim eşsiz medyamız mutlaka bi b.k atmadan geçmezdi. Messi ile Arda tabiki karşılaştırılamaz. Arda çıkıp kendi söylüyor ama bizim geri gazetecilerimiz hala karşılaştırmaya devam ediyorlar. Bunların ben TÜRK olduğuna inanmıyorum. Geri adam bi kere Arda Türk bi oyuncu sen kırk yılda bir yetiştirdiğin ender oyuncunu gidip gazete köşelerinde yerin dibine sokmaya çalışıyorsun. Ne yazık ki ülkemizde bilinçli bir gazete okuyucu kitlesi yok, eğer olsaydı sen şuanda gazete kağıtlarını çöplerden toplardın ancak. Bojan Krkic var Barca'da ve ben daha çıkıp bir maç çatır çatır oynadığını görmedim ama ayrıcalığı ne çünkü onlar oyuncularını koruyorlar kendi çıkardıkları yeteneklere güveniyorlar ama biz yerin dibine sokmaya çalışıyor. Arda, Barcelonanın alt yapısından yetişen bi oyuncu olsaydı emin olun bu gazeteci diye gezinen insanlar adını ağzına alamazdı. Herkes işine baksın böyle insanların yazılarınıda dağıtarak pireyi deve yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Arda ile Messi'nin kıyaslanması, bazı yazarların "aradaki 10 fark" yazıları ile Arda'yı ezmeye çalışması, bazı fanatiklerin bu yazılara sevinmesi ve hatta yazılanları onaylaması bile Arda'nın ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtlıyor.

hadi arkadaşlar hep beraber inanıyoruz . inandık

arda bir arkadaşın dediği gibi 2 çalımla birkaç isabetli vuruşla messiden iyi olabiliyorsa sizleri messinin bu yaşta kazandığı kupaların olduğu müzeye alalım. Ulen inşallah hayal ettiğiniz gibidir de liverpoolda filan büyük takımlara gidip iz bırakır, sevinirim ama açık yüreklilikle söylüyorum ki balonun ta kendisi BENCE ve suçlu o değil. Suçlu onun kaba etlerini kaldıran gs camiasında ve medyada. Hala Messi diyorlar ya çok özür dilerim : OHA YANİ OHA

• gecenlerde hıncal uluc gercekten dogru soylemis bizde bu kadar sacma sapan yanlı medya olursa bizim futbolcumuzda klubumuzde bir adım ileri gitmez,kendi ulkemizden star cıkaramıyoruz cıkacaksada izin vermiyoruz,arda su an turkiyenin en iyi futbolcusudur bazı kabullenemeyen yanlı fenerli kose yazarları ardayı messi ile yok c.ronaldoyla karsılastırıyor.
  • Bir gün meriç tunca denen amigo şahsiyetten Türk futboluyla İspanyol futbolunun farkını anlatan böyle cesur bir yazı bekleriz. Sıkıyosa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Arda ile Messi'nin kıyaslanması, bazı yazarların "aradaki 10 fark" yazıları ile Arda'yı ezmeye çalışması, bazı fanatiklerin bu yazılara sevinmesi ve hatta yazılanları onaylaması bile Arda'nın ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtlıyor.

arda bir arkadaşın dediği gibi 2 çalımla birkaç isabetli vuruşla messiden iyi olabiliyorsa sizleri messinin bu yaşta kazandığı kupaların olduğu müzeye alalım. Ulen inşallah hayal ettiğiniz gibidir de liverpoolda filan büyük takımlara gidip iz bırakır, sevinirim ama açık yüreklilikle söylüyorum ki balonun ta kendisi BENCE ve suçlu o değil. Suçlu onun kaba etlerini kaldıran gs camiasında ve medyada. Hala Messi diyorlar ya çok özür dilerim : OHA YANİ OHA

Messi'den iyi olduğunu söyleyen birinin olduğunu sanmıyorum, söylese bile ciddi değildir.

• messiden iy diyen arkadasin futbol bilgisinden süphe ederim ama bu kadar ezilecek bir oyuncu degil
  • Bu karşılaştırma Hagi-Alex karşılaştırmasından daha mantıklı. Meriç Tunca bir de Hagi-Alex arasındaki farkları yazsında görelim bakalım ne kadar objektifmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Messi'den iyi olduğunu söyleyen birinin olduğunu sanmıyorum, söylese bile ciddi değildir.

Galatasaray'ın meriç tunca gibi bir yazarı olsaydı hürriyet gazetesi köşelerinde okuyor olurduk Arda, Messi kıyaslamalarını. Ya da fenerin Arda gibi bir oyuncusu olsa...

• Türkiye'nin en iyi futbulcusu Arda olduğu için bu yazı Türk futbolcusu için yazılmış demektir. Yani Türkiye'nin en iyi futbolcusu bile Messi karşısında bu kadar eziliyorsa varın diğer futbolcuların halini siz düşünün..

Bu yazıyı yazan veya onun ile aynı fikirde olan birisi Messi ile kıyaslama onuruna erişecek bir Türk futbolcusu gösterebilir mi acaba (Messi ile kıyaslamaya en yakın olan oyuncuda olur)????

Mesela Genç Semih, henüz daha Dani Alves ile kıyaslanan Gökhan Gönül, telefon kulübesinde bile çalım atabilen Yusuf... Ne dersiniz???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.