Şimdi Ara

::Ardream Asas:: Önerileriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dies'de 59 lvl karus asasım var.. Ardream charı olarak hazırladım... Sizden bir şey rica edecem. İnn'de 200m para var. Parayı nasıl değerlendireyim

İtemlar:
    2x +1 rebirth md
    +1 rebirth chitin set
    +9 dex pendant
    +7 dex belt (bulsam +9 alcam bunun dışındaki öneriler)
    Diğer takılar görev takıları (Kanaatimce +9 dex takılardan daha iyiler...)

200m i nasıl değerlendireyim??

Bir SS:http://img398.imageshack.us/img398/3673/lecolaue3.jpg

NOT: Char satılıktır.. Denizli'de yüzyüze...

• claeaver al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR53

claeaver al
    pot vb . için değerlendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

pot vb . için değerlendir

Alıntıları Göster
    ne kadar ucuza bus bulursan baya bi onları toplu sat cok fena para kırarsın 2haftada 10gb olur 1.5m den bulursan al 2m 2.2m den sat tabi diesin piyasasını bilmiom amai şte ticaret yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkenan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kesinlikle dual +7md yap.rogue elinde ii item olmadan bir hiçtir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabakci_bjk

ne kadar ucuza bus bulursan baya bi onları toplu sat cok fena para kırarsın 2haftada 10gb olur 1.5m den bulursan al 2m 2.2m den sat tabi diesin piyasasını bilmiom amai şte ticaret yap

yok ben yanlış anlaşıldım heralde ben 200m paramı harcamak istiyorum... Neler alayım diyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe

zaten +7 md var... +1 rebirth dual

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkenan -- 15 Kasım 2006; 18:41:37 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kabakci_bjk

yok ben yanlış anlaşıldım heralde ben 200m paramı harcamak istiyorum... Neler alayım diyorum...
    quote:

zaten +7 md var... +1 rebirth dual
    up!

• quote:

up!

Alıntıları Göster
    bence +7 mdleri sat ve o paraya la beraber +8 cleaver al bulursanda kekuri ring alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzkabuğu

bence +7 mdleri sat ve o paraya la beraber +8 cleaver al bulursanda kekuri ring alabilirsin

Alıntıları Göster
    pot depola
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

pot depola

Alıntıları Göster
    Minor+combo yapabilirsen andreamın bilinen charlarından biri olursun taki koxp kalkana kalkınca:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe

Alıntıları Göster
    quote:

zaten mdleri +7 .Bu arada 200mle cleaver al mdleri sat onlarla da takı al kekuri ring filan.dies piyasasında ucuz galiba onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: on_line

Minor+combo yapabilirsen andreamın bilinen charlarından biri olursun taki koxp kalkana kalkınca:D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: on_line

Çok zor çünkü koxp kalkmaz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sana tavsiyem bırak bu oyunu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    oynamasını bilirsen asasin çok güçlü bir karakterdir mdleri sat dual cleaver +8 yanınada kekuri al tabi satacak bulursan shard +7 rebirth alsan daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

oynamasını bilirsen asasin çok güçlü bir karakterdir mdleri sat dual cleaver +8 yanınada kekuri al tabi satacak bulursan shard +7 rebirth alsan daha iyi olur

Alıntıları Göster
    andream de en etkili karakter asasin. item dersen fazla bişi yapmana gerek yok yerinde olsam paramı takı için harcardım.bi de dd alırsan karlı cıkarsın ardream de 1vs1 cok fazla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

andream de en etkili karakter asasin. item dersen fazla bişi yapmana gerek yok yerinde olsam paramı takı için harcardım.bi de dd alırsan karlı cıkarsın ardream de 1vs1 cok fazla oluyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ohanisburger

+1999

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

Alıntıları Göster
    quote:

Bi kere andream neresi bunu bi acıklasana?

1v1 ronarkland (cz) ' da daha cok oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Bi kere andream neresi bunu bi acıklasana?

1v1 ronarkland (cz) ' da daha cok oluyor

Alıntıları Göster
    2. gorev takisi olan kupe nerden aliniyor ben sadece 1 tane alinicak gorev buldum 2.cisi nerden aliniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx1234xxx

2. gorev takisi olan kupe nerden aliniyor ben sadece 1 tane alinicak gorev buldum 2.cisi nerden aliniyor?

Alıntıları Göster
    dex belti +9 yap küpeleri +7 +8 yap çünkü küpeler sadece 4 dex veriyor yüzükler iyidir. bunları yapınca dex bonusun 100ü geçer güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

dex belti +9 yap küpeleri +7 +8 yap çünkü küpeler sadece 4 dex veriyor yüzükler iyidir. bunları yapınca dex bonusun 100ü geçer güzel olur

Alıntıları Göster
    Git koxper ol assassin'in kralı yaptıkda ne oldu ?
    Edit: 27M e skill sıfırlat kalanınada bow al kovala dur milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 16 Kasım 2006; 1:45:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.