Ardreamde NT olmaz asassınız zaten hiç olmaz dediler ama dinlemedik buyrun KSC Yorumlarnızı bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Gubuz st devri geride kaldı artık :D evet mageler özellikle en büyük hedefdi bazı mageler sürekli pot basardı her ihtimale karşı
quote:Orijinalden alıntı: Scréam quote:Orijinalden alıntı: NS4K 4 asas Anger basınca NP akıyor Töbe bismillah. Yeni moda Asas NT
Nova gibi indiği için NovaTown dedim daha espirik oldu 21 Kill güzel dün 10 yaptık akşama doğru 21 den az olduğu için koymadım
quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! o 2. slottaki skill ney yaw geri kalmısım ben 1 sene ara verince ardreamada yeni skiller gelmiş Mana Potu .. PUS'ta satılıyor 5000 Adet MP potion bir paket içersinde.
quote:Orijinalden alıntı: NS4K quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! o 2. slottaki skill ney yaw geri kalmısım ben 1 sene ara verince ardreamada yeni skiller gelmiş Mana Potu .. PUS'ta satılıyor 5000 Adet MP potion bir paket içersinde. Oda iyimiş :) bu arada bu 50skili harbi güzelmiş tek asasta war galiba :)
quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! quote:Orijinalden alıntı: NS4K quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! o 2. slottaki skill ney yaw geri kalmısım ben 1 sene ara verince ardreamada yeni skiller gelmiş Mana Potu .. PUS'ta satılıyor 5000 Adet MP potion bir paket içersinde. Oda iyimiş :) bu arada bu 50skili harbi güzelmiş tek asasta war galiba :) sadece asas değil her karakterde mevcut ardreamda 5 kez ölürse skill dolar ve kullanıma hazır olur