Şimdi Ara

Ardream BP İle İlgili Sorularım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler char suan 45 lwl kitap ve 30 str veren ozelligi basıldıgı zaman ap 1200 oluyor.Sizce En Dusuk bp atagı kac olmadıldır.
    2. sorum iste paperleri full str su an hp hi alayım canı cok az cunku .
    yardımlarınız ıcın simdiden tesekurler..

• sende ne var 1200 oluyor öle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi_internet

sende ne var 1200 oluyor öle?
    reb +2 ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyaBaby

reb +2 ii

Alıntıları Göster
    yorum yapan yokmu acaba ?
  • 1700 attack olursa süper olursun.ama 1600 yeterlidir.attack yerine defans yada hp yüksek olursa yeter.malice attığın an o adamın işi bitmiştir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

1700 attack olursa süper olursun.ama 1600 yeterlidir.attack yerine defans yada hp yüksek olursa yeter.malice attığın an o adamın işi bitmiştir zaten
    zaten char debuf heal 59 olunca 54 debuf vericem 45 heal vericem
  • quote:

zaten char debuf heal 59 olunca 54 debuf vericem 45 heal vericem

Alıntıları Göster
    iste charın ss si ustunde +7 paper set str 12 ve str 6 takılar felan var
    http://img295.imageshack.us/img295/667/46charnb8.jpg

Bu arada Char girakonda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyaBaby -- 25 Aralık 2007; 12:59:46 >

• quote:

Alıntıları Göster
    daha fazla yorum lütfen..

• quote:

Alıntıları Göster
    +8 paper set yeterlidir herhalde zamanla +9 da yaparsin belki.
    hp cok az +8 set yapinca 2 tanesini hp 3 tanesini str kullan yada 4 tane str 1 tane hp ama görev takilarini kullan böle yaparsan yoksa hp gene az olur

• quote:

Alıntıları Göster
    giysileri hp basıp str +9 takılar bulabilirsen (uniqte olur tabi ) gırakon ardreamda tutulmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ryatsu

giysileri hp basıp str +9 takılar bulabilirsen (uniqte olur tabi ) gırakon ardreamda tutulmazsın

Alıntıları Göster
    hp basılı benımde aklıma yattı ama herkes str basılı satıyor.
  • quote:

hp basılı benımde aklıma yattı ama herkes str basılı satıyor.

Alıntıları Göster
    benimde ronarkta war aynı şekilde priestim sadece ii'm rb +1 lupus pendant diğerleri str 9 takı belt christmass belt defans 250 atak da 1200 oluyor bakalım ardreamda neler yapıcaz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu

benimde ronarkta war aynı şekilde priestim sadece ii'm rb +1 lupus pendant diğerleri str 9 takı belt christmass belt defans 250 atak da 1200 oluyor bakalım ardreamda neler yapıcaz :))

Alıntıları Göster
    dd veren item şart ayrıca defansını yükseltmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolki_tr

dd veren item şart ayrıca defansını yükseltmelisin

Alıntıları Göster
    arkasınn dedigi gibi dd bulursan iyi olur en kötü ihtimal dd veren kalkan seç kendine ardreamda çok lazım olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

arkasınn dedigi gibi dd bulursan iyi olur en kötü ihtimal dd veren kalkan seç kendine ardreamda çok lazım olucak

Alıntıları Göster
    yorumlar icin cok sagolun..
  • quote:

yorumlar icin cok sagolun..

Alıntıları Göster
    güzel char gercekten bu lwlde bu ap güzel ama Hp yükseltmeye baQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

vsde 2-3 tane asas dışında hepsini alırsın(combo yaparsan) ama arada birisi vursa direk yatıyorsunçok sinir bozucu oluyor.bu yüzden priesti bozdum asas kasıyorum

• quote:

quote:

vsde 2-3 tane asas dışında hepsini alırsın(combo yaparsan) ama arada birisi vursa direk yatıyorsunçok sinir bozucu oluyor.bu yüzden priesti bozdum asas kasıyorum

Alıntıları Göster
    Forumdan biri daha bu şekilde stat vermeyi düşünmüştü. 45heal 55debuff şekilnde. Ben olsam tormenti açardım mutlaka. Zaten hp az. Bu canı heallemek için 1920 heal şart değil 960la da çok iyi kurtarırsın. Bana göre oyunun en iyi skilli torment mutlaka açman lazım. Diyelim ki açmadın 1920 açıcan yine kötü seçim çünkü 45 ile 55 arası debuff skillinde hiçbişey açılmıyor. Ama 55heal 45 debuff verirsen (ki sırf parazit için 42 skill point vermek bence saçma madem o kadar verdin torment de aç) superior restore ve 10k heal açılıcak. Ben olsam giysi ve takıları hp defans ağırlıklı düşünürüm. Tek el silah ve kalkan da edin. graham/dread mesela. Zaten tüm takı ve giysileri hp verirsen 10k healde biraz işe yarar hale gelicek. Kalkanlı halde debuffladın mı silahı çekip kesersin atak sorun olmaz. Birkaç kişi varsa tek el silahla da kesersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ccm*

Forumdan biri daha bu şekilde stat vermeyi düşünmüştü. 45heal 55debuff şekilnde. Ben olsam tormenti açardım mutlaka. Zaten hp az. Bu canı heallemek için 1920 heal şart değil 960la da çok iyi kurtarırsın. Bana göre oyunun en iyi skilli torment mutlaka açman lazım. Diyelim ki açmadın 1920 açıcan yine kötü seçim çünkü 45 ile 55 arası debuff skillinde hiçbişey açılmıyor. Ama 55heal 45 debuff verirsen (ki sırf parazit için 42 skill point vermek bence saçma madem o kadar verdin torment de aç) superior restore ve 10k heal açılıcak. Ben olsam giysi ve takıları hp defans ağırlıklı düşünürüm. Tek el silah ve kalkan da edin. graham/dread mesela. Zaten tüm takı ve giysileri hp verirsen 10k healde biraz işe yarar hale gelicek. Kalkanlı halde debuffladın mı silahı çekip kesersin atak sorun olmaz. Birkaç kişi varsa tek el silahla da kesersin..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

eğer eline dol alırsa 1920 işe yarar.kaçarken dol takar osnra heal.960 heal ile iş yürümüyor emin olsadece 1 spike engelleniyor o kadar

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    50 lvl e kadar str wer 50 den 59 a kadar hp wer ap bıraz duser ama onlarıda takıalrına kaptrsn 16 str 3 hp wreren takılar gsl en kotu bıde bronz belt aldn mı charn tutlmz tabıkı ılerde paper +6 +7 dd de kulanırsan alayına ısyan :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.