hı orçun bişey daha sorucam helldear ardreamı bırakttımı serdarla konuştumda clandna çıkmış yada çıkartılmış kanımca:D güselde olmuş hiç sevmiyorum çok havalı bi tip vs de düzgün duramıor kesemeyince priestle gelior! ardreamcıdır inş hala..
ewt helldear ardreamda hala, kendi klanını kurdu. atı da w7'ye kestirmiş, bilmiorum artık atıldı mı çıktı mı?
tmm saol serdar bana human ol dior ama hiç bişeyi bilmiorum:) yardımcı olabilirmisiniz olursam ne yer biliorum ne ex kasılıcak yer:D
ex kasma konusunda yardım edemem çünkü full ardream takılıyorum ztn 59 oldum , ama onun dışında yapabilceğim bişeyse ederim tabi ki
bişey daha pm den msn verebilir misin:( kusuruma bakma tanışmak için
quote:
Orjinalden alıntı: thebestforever
orcun görüorsan bişey söyle..
Kardeş ben sana bir bilgi veriyim yaklaşık 2 gün önce onu ardreamda gördüm ve InSurGeNTe diye g1 üst clanı war.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
quote:
hı orçun bişey daha sorucam helldear ardreamı bırakttımı serdarla konuştumda clandna çıkmış yada çıkartılmış kanımca:D güselde olmuş hiç sevmiyorum çok havalı bi tip vs de düzgün duramıor kesemeyince priestle gelior! ardreamcıdır inş hala..
ewt helldear ardreamda hala, kendi klanını kurdu. atı da w7'ye kestirmiş, bilmiorum artık atıldı mı çıktı mı?
tmm saol serdar bana human ol dior ama hiç bişeyi bilmiorum:) yardımcı olabilirmisiniz olursam ne yer biliorum ne ex kasılıcak yer:D
ex kasma konusunda yardım edemem çünkü full ardream takılıyorum ztn 59 oldum , ama onun dışında yapabilceğim bişeyse ederim tabi ki
bişey daha pm den msn verebilir misin:( kusuruma bakma tanışmak için
ok
noobie
aferin güzel carda olyi bırakmıcakmısn ronarka geçmedinmi sen
la bu helldear mı neyse o adam nereden tanıyo goldgunz falan sonra clan başkanı oldu atı da w7k2d ye kestirdi diyonuz :D bu ne la böle adamın 70+charı var galiba ama 2vs1 e dayanamıyo hoş 1vs1 de de yatıyo ama :D
güzel attack.güzel defance
güzel
Ne var Su Dex +9 Da Pfff Gidin Görev Takısı Kullanın bosuna Para harcıyosunuz +9 dex icin sadece necklace we belt +9 olsun gerisi görev takısı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Aqressive
noobie
aferin güzel carda olyi bırakmıcakmısn ronarka geçmedinmi sen
geçtim ama hacklendim 47 lvlde ... düşün işte:D
u ya basıp foto koysan daha ii yorum yapabiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme