arkadaşlar ardream charımı tanıtmak istedi bu forumdaki __XXX_CEZA_XXX__ üzerine olan üyeliğim 14 günlüğüne bannlanmış (sebebini anlayamadım ama) warriorum soyulunca arkadaşıma verdiğim charı dewam ettim kasmaya ve cleaver görewine girip sata sata böle dizebildim kendimi İtemler +7 chitin helmet +7 chitin pouldron +7 chitin pad +7 chitin boots +7 half plate kolluk ( chitin alcamda çok pahalı o kadar para ona verene kadar) dual +8 cleaver görew yüzükleri görew küpeleri dex6 kolye ve dex6 kemer ve daha hiç ardream yapmadım bu hafta içi premium alıp yapmayı düşünüyorum artık Server ßeramus bankada 12gb var ne gibi takılar alabilirim yardım ederseniz sewinirim buda charımdan bir ss
Bence güzel char
bence görev takıları güzel hemde güzel hp veriyo
Bence görev takılarıyla yetinme +8 dex takı falan bulmaya çalış görev takılarıyla adam alman bayağı zorlaşır iyi çar yinede
quote:
Orjinalden alıntı: GoktuguA
Bence görev takılarıyla yetinme +8 dex takı falan bulmaya çalış görev takılarıyla adam alman bayağı zorlaşır iyi çar yinede
şimdilik yüzükleri ellemicemde küpe kemer kolye almaya çalışıcam
Bence oldukça sıradan hele beramus gibi bir yerde ben pathosdayım char senin gibi kolluk çitin ek olarak amulet of curse ve +7 dex belt war ama yinede çok da iyi sayılmaz
Bence atağın görev takıLarı oLmasına rağmen iyi takıLar 9 oLsa iyi bi atağın oLur...
beyler 12gb ye ne gibi takılar alabilirim yardım pls
quote:
Orjinalden alıntı: CeZa8
beyler 12gb ye ne gibi takılar alabilirim yardım pls
+9 dex yüzük alabilirsin merchantta 999m
Bence idare eder de np si yok kardes bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme