Beyler benim magem var sizce ardream magesinde neler olmalı?İntcimimi olmalı paper mi?İntci olursa takıları ve itemleri ne olur?Paper olursa item ve takıları ne olur?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ardreamda intci olmak daha mantıklıdır...
+7 Crimson set 25 dd bulunmazsa 15 dd +7 elixer veya +8 salamander def ve bol hp veren takılar olsa idealdir... uniqe bulamazsan görev takıları sana yeter
bence mage dediysen paper olmalı +9 paper set +9 wood veya +9 wizard +10hp takılar paper set hp basılı olması lzm bence böle bi char 59 olup flame +light olursa çok iş yapar
bence ardream magesi olmamalı ardreamda mageler getir götür işlerine bakarlar illa bi ardream magesi istiyorsanda kafana hangisi uyuyorsa onu yap
quote:
Orjinalden alıntı: pay2play
bence mage dediysen paper olmalı +9 paper set +9 wood veya +9 wizard +10hp takılar paper set hp basılı olması lzm bence böle bi char 59 olup flame +light olursa çok iş yapar
sabah sabah rüyanda mı gördün +9 set i bulmak kolaymı ha diyince bulunsa ooooooooooo!!
bence kesinlikle int ol +7 crimson set +9 hp set +7 elixsir al tamamdır
+7 crimson setin olsun en az +9 hp takılar(unique de olur) olsa ii olur ama en önemlisi 25 dd
+7 crimson set dd15 kafalık +7 elixir göreev takıları al sana sağlam mage bide light oldunmu
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
Ardreamda intci olmak daha mantıklıdır...
+7 Crimson set 25 dd bulunmazsa 15 dd +7 elixer veya +8 salamander def ve bol hp veren takılar olsa idealdir... uniqe bulamazsan görev takıları sana yeter
Beyler su an +7 criomson set 15 dd kafalık +7 elixir set heatlh 9 +2 lobo bide daha demin rebirth +3 salamander bastım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme