Şimdi Ara

ARDREAM MAGESİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim magem var sizce ardream magesinde neler olmalı?İntcimimi olmalı paper mi?İntci olursa takıları ve itemleri ne olur?Paper olursa item ve takıları ne olur?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• Ardreamda intci olmak daha mantıklıdır...

+7 Crimson set
    25 dd bulunmazsa 15 dd
    +7 elixer veya +8 salamander
    def ve bol hp veren takılar olsa idealdir... uniqe bulamazsan görev takıları sana yeter
  • bence mage dediysen paper olmalı +9 paper set +9 wood veya +9 wizard +10hp takılar paper set hp basılı olması lzm bence böle bi char 59 olup flame +light olursa çok iş yapar
  • bence ardream magesi olmamalı ardreamda mageler getir götür işlerine bakarlar illa bi ardream magesi istiyorsanda kafana hangisi uyuyorsa onu yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: pay2play

bence mage dediysen paper olmalı +9 paper set +9 wood veya +9 wizard +10hp takılar paper set hp basılı olması lzm bence böle bi char 59 olup flame +light olursa çok iş yapar

sabah sabah rüyanda mı gördün +9 set i bulmak kolaymı ha diyince bulunsa ooooooooooo!!
  • bence kesinlikle int ol +7 crimson set +9 hp set +7 elixsir al tamamdır
  • +7 crimson setin olsun en az +9 hp takılar(unique de olur) olsa ii olur
    ama en önemlisi 25 dd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriora Dex
    16 yıl önce açıldı
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +7 crimson set dd15 kafalık +7 elixir göreev takıları al sana sağlam mage bide light oldunmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Ardreamda intci olmak daha mantıklıdır...

+7 Crimson set
    25 dd bulunmazsa 15 dd
    +7 elixer veya +8 salamander
    def ve bol hp veren takılar olsa idealdir... uniqe bulamazsan görev takıları sana yeter

• Beyler su an +7 criomson set 15 dd kafalık +7 elixir set heatlh 9 +2 lobo bide daha demin rebirth +3 salamander bastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.