are dioruz beyler çok zor arkadaşım şevkini kırmak istemem ama en azından bi iron belt gerekli ordaki asaslar resmen birer warrior
bence iş yaparsın hocam oynamayı bildikten sonra helede o itemlerle çok rahat iş yaparsın.
assas'ları o kadar abartmayın beyler öyle sağlam assas'lar var tamam ama sanki hepsi öyleymiş gibi konuşmayın. arkadaşın itemleri gayet iyi.
hiç durma aç kas güzel güzel np'ni :):)
yav ares ares de o kdr abartmayin ya öle iron neck fln yok kimsede yani serverda 10-15 kiside var ne saniorsunuz siz aresi : )
Ben manes de oynuyorum hergün andream humanların içeri giriyorum warıorlar warıor andreamda zevkli oluyor senin itemlerin benden sağlam her türlü iş yaparsın. Oyundaki adım ALay1naGider
Erans ı tanırım +8 dual shard iron neck. iron belt. Ve hala bana np yi zor kastığını söylüyor.
manyak is yaparsın bu itemlerle
hıc 1 seyolmazbu ıtemlerle areste:S
quote:
Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07
yav ares ares de o kdr abartmayin ya öle iron neck fln yok kimsede yani serverda 10-15 kiside var ne saniorsunuz siz aresi : )
pardon arkadaş yanlış söylemiş +3 bile değil +4 in 10 15 kişi de var demek istedi her hal
tm mares olabilirde ark ark itemleride güzel yani bncede warrıor oynamakta kararlıysan ama bn senin yerinde olsam asa yaparım niyemi cure war lf war def var ama warrıorda bı ıce ye sw yok cure yok prieest bulda cure al malice yiyon 10 dk oyle takıl ama istersen warrıor ac ama soyluorum ardreamda sıkılıcaksın warrıordan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme