elime raptor yerine axe al mesela +7 exptional blade ace al iş görürsün
+9 plate set 65 de cikan paper dd 15 we +8 raptor +12 str benim warrior öle bende bunu tavsiyte edioyurum %15,20 daha fazla damage yersin ama en assa 450 600 arasi wuruyosun :)((Malice 1000) =-)
quote:
Orjinalden alıntı: SilverPaw
tamam +8 fp +7 raptor +9 takılar
kolay sölemek yap yiyiyosa paran olsa fp +7 glave giymezdin
+8 fp yap yeterli olabilir (SERVERA BAĞLI)
+8fp set +8takılar +8raptor YÜRÜYEDUR
bence ne olursa olsun takıları düzelt lupus pentant ve +9 str set +7 çitin veya +8 fp set ama kanımca +7 çitin set glave çok dandik eğer np çok olsun diosan ya +7 impact we toto al yada +8 glve vea +7 raptor. ama söyle düşün eğer combocu olcam diyosan kesinlikle deep scar, toto, graham veya impact kullan fark etmez unutma iki elinede alcan
ardreamde warior anormal oladıkça iş yapmaz ben buna inanıyom kıy parana al +8 glave yap rebith chıtın set 1-2 de unquıne takı yaptın mı bence charın iş görür ko artık parasız oynanmıyor
+7 raptor +7 blade axe +7 glave +7 chitin set var suan az önce aldım takılar aynı ii olmusmu
+7 citin setin olsa bile yapamassın takılar cok ezik bi kere en az str12 healt1 takıcan yapa lupus wp roc fln iste
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme