Şimdi Ara

Ardreamda Son NOKTA.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben orda genelleme yapmıştım (milltein charını soyarsınız ...) ama sen üztüne alındıysan ve hakaret olarak algıladıysan yapacak bişey yok....

Ben o genelden değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: azap59

Kesinlikle haklısın LaNcErJaCk.

Bu itemleri tedarik etmek hemen hemen imkansız gibi (tabi ki normal yollardan).Ayrıca bu itemlere sahip birinin Ardreamde bulunup garibanlara saldırıp ahkam kesmesi de ne adil ne de etiktir.Ancak bu arkadas gibi illegal yontemlere saglam kıyafet ve itemlere sahip birden fazla hilekar hemen hemen her sunucu da var.Arkadas yardım demis.Oyle bile olsa ona her kim yardım etti ise ona bir sorsun bakalım o nasıl tedarik etmis!?

Neyse niye ağzımızı yoruyoruz ki biz nedersek diyelim ne duper duper olmaktan, ne lamer lamer olmaktan, ne de koxper koxp kullanmaktan vazgeçer.
    Halk tabiri ile biraz ağır olacak belki ama "köpek bok yemekten vazgeçmez" derler eskiler.Aynen boyle işte.Salla gitsin birader.Degmez bu tur adamlar icin kafa patlatmaya...

Ha bu arada bir ihtimalde bu arkadas zengindir basmış parayı veya başka bir menfatt karşılığı almış diyebilirsiniz evet mumkundur ancak bu itemlere sahip birinin Ardream denilen yerde sabit kalıp ust seviye ye gecmek istememe istek ve iradesine de ne denir sizce !? (kolay yoldan NP kasma,boss kesme,ezikler arasında degismez kral olma,ne dersen de işte...)

syg.

arkadaşım bilip bilmeden yeterince ağzını bozmuşşun kusura bakma ama sana soyleyeceğim tek laz GİT KÖYÜNDE İNEK BEKLE...

• beyler bakın bu şekilde hackersin osun busun şusun diye insanları direk yargılayamazsınız! öncelikle nereden bu itemlere sahip olduğunu sormanız gerekir;

bu itemler benim netten tanıştığım ve reelden asla görmediğim arkadaşımın! ve TrBzKunTepeR. ise reelden yanımda oturan bir arkadaşım, bu itemlerin tamamı x de zarif10 nickli kankamın, ve kankam kullanmam için charını bana verdi, TrBzKunTepeR.'inde dediği gibi reel arkadaşlarını bile hackleyen bir toplumda pek olacak birşey değil ama evet güveni sağlayabildiğinizde herşey oluyor!

bu resimleri çekerken TrBzKunTepeR. bizim evdeydi ve yan masadaydı ben itemleri verdim oda pk yaptı, gerçekten süperdi bir süre takıldık, evet tek kelime ile süperler ama yine çoğu insanın yapmadığı birşeyi yaparak itemleri yerine koydum ve zarif10 ile çıkış yaptım, bunun nedemek olduğunu anlayabiliyorsunuzdur umarım!!!!

işte zarif ile oynarken çektiğim bir ss:

http://img177.imageshack.us/img177/6665/200692625228fv3.jpg

buda ksc dosyası:

http://rapidshare.de/files/34516442/2006_9_26_2.52.28.ksc.html

• topici acan arkadas msn varmı ?
  • ya iyi güzelde bunların legal yolla olması imkansız şimdi yeme bizi 2 tane dual +8 shard elf belt hatta 25dd +1 kekuriler black dragon necklage bunlar boru değil 70 lvl adam da bile yok bunlar kesinlikle legal değil bi pislik vardır bunda 70 lvl olsan 0000 falan alısın sen tek 1vs1 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 26 Eylül 2006; 17:36:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

beyler bakın bu şekilde hackersin osun busun şusun diye insanları direk yargılayamazsınız! öncelikle nereden bu itemlere sahip olduğunu sormanız gerekir;

bu itemler benim netten tanıştığım ve reelden asla görmediğim arkadaşımın! ve TrBzKunTepeR. ise reelden yanımda oturan bir arkadaşım, bu itemlerin tamamı x de zarif10 nickli kankamın, ve kankam kullanmam için charını bana verdi, TrBzKunTepeR.'inde dediği gibi reel arkadaşlarını bile hackleyen bir toplumda pek olacak birşey değil ama evet güveni sağlayabildiğinizde herşey oluyor!

bu resimleri çekerken TrBzKunTepeR. bizim evdeydi ve yan masadaydı ben itemleri verdim oda pk yaptı, gerçekten süperdi bir süre takıldık, evet tek kelime ile süperler ama yine çoğu insanın yapmadığı birşeyi yaparak itemleri yerine koydum ve zarif10 ile çıkış yaptım, bunun nedemek olduğunu anlayabiliyorsunuzdur umarım!!!!

işte zarif ile oynarken çektiğim bir ss:

http://img177.imageshack.us/img177/6665/200692625228fv3.jpg

buda ksc dosyası:

http://****.de/files/34516442/2006_9_26_2.52.28.ksc.html

red.. çok teşekkür ediyorum olayı aydınlattığın için...ama eminimki yine aralarından birkaçtanesi çıkıp bu illegal.. bu dupe... die haykıracaklar...cahil beyinler için EĞİTİM ŞART diyorum ve herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum

• quote:

arkadaşım bilip bilmeden yeterince ağzını bozmuşşun kusura bakma ama sana soyleyeceğim tek laz GİT KÖYÜNDE İNEK BEKLE...

"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış" ne diyelim öyle olsun.... ;-/
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

illegal değil mi black dragon necklace +2 var bi takıyı +2 yapmak için (unique bir takıyı) 27 tane lazım kim bulmş 27 tane black dragon necklaceyi bu item dupe onun haricinde atağın çok düşük itemlerine göre benm arkın charı "oitheoldskool" o da x te karus 1111 atağı var üstünde dual kekuri +1 dual shard 7 dex 7-8 takılar ve chitin +7 set defansın da düşük bence bi saçmalık var ilgimi çekmedi değil ayrıca senin shardlar +8 ilginççç

Sen bu adamı ne kdr yakından takip ediyorsun..
    Nerde Xigenon mesajı görsem hmn bu oitheoldskool'dan bahsediyorsun

güsel char

quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

illegal değil mi black dragon necklace +2 var bi takıyı +2 yapmak için (unique bir takıyı) 27 tane lazım kim bulmş 27 tane black dragon necklaceyi bu item dupe onun haricinde atağın çok düşük itemlerine göre benm arkın charı "oitheoldskool" o da x te karus 1111 atağı var üstünde dual kekuri +1 dual shard 7 dex 7-8 takılar ve chitin +7 set defansın da düşük bence bi saçmalık var ilgimi çekmedi değil ayrıca senin shardlar +8 ilginççç

ayrıyetten 9 tane lazım 27 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 26 Eylül 2006; 18:02:53 >

• abi kendin yapmış olabilirsin yada tanıdıgın kanka dediğin adamlar yardım etmiş olabilirler fakat bu biraz uçuk bea arkadasa katılıyorum 70lwllerin bulamadıgı itemler war eger dediğin gibi sırf tanıdıkların verdiği itemlerse iyi yalnız tanıdık dediğin arkadasların gb zıcıyo olmaları lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

işte bu yüzden asaslardan nefret edıyorummukemel hasar verıyo adamlara spıke saldırdgında adamların dunyası kararıyo

Spike ile bi kere cok fazla hasar weriyolar ama biz bp ler we warriorlar hep aynı damageyi weririz mesela onlar spike ile 1200 vurdular biz 600 +600 we arada tabiki r ler de war Bu şekilde damageler weriyoruz ki asaslar ezig olan Bp lere dalarlar ilk başta saglam we oynamayı bilen we judgemente sahip bi Bp ye asla dalmazlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

Orjinalden alıntı: peka

işte bu yüzden asaslardan nefret edıyorummukemel hasar verıyo adamlara spıke saldırdgında adamların dunyası kararıyo

Spike ile bi kere cok fazla hasar weriyolar ama biz bp ler we warriorlar hep aynı damageyi weririz mesela onlar spike ile 1200 vurdular biz 600 +600 we arada tabiki r ler de war Bu şekilde damageler weriyoruz ki asaslar ezig olan Bp lere dalarlar ilk başta saglam we oynamayı bilen we judgemente sahip bi Bp ye asla dalmazlar..

Konuyu dağıtmayalım ama doğru ayrıca spike trust pierce falan skilleri bitmeye başlayınca ve hala karşındaki paper ayaktaysa bir asas olarak paniğe girersin ayrıca söleyim bu charla +7chitin setli asasa 1300 den aşşa vurulmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Eylül 2006; 18:15:42 >

• healala olsun be sana itemler süper hele +8 sahard
  • lancerjack arkadaşım inş anlamışındır başta yazdıkların arasından birini sememin en kadar yanlış olduğunu...bence her sağlam itemi olan kişilere iftira atmaktan vazgeçmen gerek...ama yine sana karşı yanlış bi lafım oldusa kusura bakma
  • yuh süperi temler bi ezik lwl li risi daha ne istesin tahminim milyar tutmuştur o i temleri alma sen andreama gitme normal cz ye git 65 lwl warrior la bile vs yaaprsın azuhaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: TrBzKunTepeR.

lancerjack arkadaşım inş anlamışındır başta yazdıkların arasından birini sememin en kadar yanlış olduğunu...bence her sağlam itemi olan kişilere iftira atmaktan vazgeçmen gerek...ama yine sana karşı yanlış bi lafım oldusa kusura bakma

Kardeş benim kimseye art niyetim yok anladığım kadarıyla cz için sıkı sayılabilecek bir asastan itemleri aktarıp ardreamde fantezi yapmışsınız ve sanırım bu geçici bir süreliğine...
    Ama kıllandığım nokta bunu böyle 59 da bırakıp ardreamdekileri ezme fikri
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Alone_Lord_

char süper ardreamı dağıtır hatta isim yaparsın

isim yapmıcakta napcak zate bu char öpersin herkesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0000000b

quote:

Orjinalden alıntı: _Alone_Lord_

char süper ardreamı dağıtır hatta isim yaparsın

isim yapmıcakta napcak zate bu char öpersin herkesi

Çok iddialıyım edana ardreaminde böyle bir charım olsa 1500 300 scrollu içince scroll bitene kadar ölmem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Eylül 2006; 19:34:56 >
  • BrobiY 1.si asırı etiket yapıosun bu actıın charının iylihi hakkında 3. topic 2.si seni ardreamde bliorm su an senin en son characther resminde 95k civarı np vardı yanlısmı su an 25k var bu resmin daha önce cekilmiş oldugunun kanıtı simdi seni ardreamde görüyorum plateli ve CLEAVER 8 li bi adamsın buda senin itemleri bi arkadsından alıp resmi cektiinin kanıtıdır.
    ayrıca saglam itemli ve ii np kasan 60+ arkadaslarının oldugunu 95k civarı npnden anlıorz cünkü sen ardreamde 95k np ypıcak bi adam deilsin xıgenon ardreaminin capı belli ki sen asırı ne bliym kohlrabi oitheoldskool vea originalpich gibi kesen bi adam deilsin bnu herkes blio
    bunlar reklam kokan hareketler brobiyyyy
  • ıtemlerın gusel de atack nıe bole az yaws 1300 + olması lasım hea .P
  • vay be ne arkadaslar varmıs 70 lvl adamda bile o itemler yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.