Şimdi Ara

Arduino ile RC5 protokol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkesten özür diliyorum bu konunun yeri burası degil fakat arduino baslıgı altına giren olmadıgı için buraya bu konuyu tekrar acıyorum ...
    herkese koaly gelsin dostlarım arduinoya yeni basladım fakat önceden pic c kullandıgım için zor olamdı ... bi yerde takıldım ve gitmiyor artık yardımlarınıza cok ihtiyacım var... tv kumandasını arduino ya tanıtamıyorum her tusa basısımda farklı degerler okuyorum aynı tustan... protokoller belimi cok büküyor daha önce böyle birseyle hic ugrasmadıgım için bilmiyorum nasıl yapacagımı nasıl okutabilirim sizlerden biri eger yaptıysa örnek bi kod ile nasıl okutalacagına örnek verebilir mi ... bir sürü protokol var ve ben sadece mantıgını ögrenmek istiyorum kolay gelsin yardımlarınızı bekliyorum

• Zamanında ben de PIC ile yapmaya çalışmıştım. Önemli olan konulardan biri kullandığınız kumandanın taşıyıcı frekansı ile Arduino ya takılı olan alıcının frekansının aynı olması. İkincisi ise kullandığınız kumanda RC5 protokolü ile çalışıp çalışmadığını bilmeniz. Farklı markaların farklı frekans ve farklı protokolleri oluyor.
  • hocam ne kullandıgım kumandanın protokolunu çözebildim nede calısma frekansını kumanda regal marka bi kumanda aynı zamanda vestel ve seg de de kullanılıyormus vestel rc 5 protokolu uzerinden gittigini ögrendım bende rc5 protokolu uzerinden calısıyorum fakat ne yaptıysam kar etmedi siz bulabildiniz mi calısma frekansını ve protokulunu ?
  • arkadaslar biraz yardım lutfen bunlar bilgisayarın ses kartından aldıgım iki aynı tusun görüntüleri
     Arduino ile RC5 protokol Arduino ile RC5 protokol

• Benim kumandanın ne olduğunu biliyordum zaten. O yüzden problem çıkmadı. Ama sitelerden birinde bunu çözen bir cihaz olduğunu hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.