Şimdi Ara

Arduino ile Sihirli Ayna (magic mirror)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle resimdeki görüntüler sadece test amaclı olarak çektim ve kendi uygulamış oldugum saat kodunu yazdırdım
    sıcaklık nem vs.. istediğinizi yazabilirsiniz.
    yine test için bir parça cama aynalı film çektim daha dogrusu çekemedim 4 defa denedim bi turlu beceremedik, arduinoymuş kodmuş yok bilemem ne yok arkadaş en zoru şu cama film çekmek işkence gibi :) siz sadece test amaclı bakın olaya :)
    bilindiği üzere örnek uygulamalar var Raspberry Pi ile yapılmış HDMI girişli bir monitörle, ben bunu arduino ile yaptım ve 7inc bir lcd monitör kullandım HDMI girişi falan gerek yok arduino tvout örnegini kullanarak yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conax -- 16 Ocak 2017; 15:50:11 >

• Hocam nasıl yaptığınızı biraz açabilir misiniz ? Bende yapmak istiyorum. şimdilik raspberry'in maliyeti gözümü korkutuyor sizin yönteminiz sanırım daha az maliyetli. yardımcı olabilir misiniz?
  • arduino tvout

tvout için entegre şeması basit bişey

tvout library https://github.com/Avamander/arduino-tvout

oto aksesuarcılarda bulunan ayna film bi cama yapıştırın monitoru camın arkasına koyun bukadar.
    cam fim mat olanından almayın bildigin ayna filmi olanından alın aksesuarcılarda genelde mat olan var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.