Şimdi Ara

arduino mega 'bilinmeyen cihaz' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir tane arduino mega var. Normal çalışıyorken bilgisayara taktığımda bilgisayar tanımamaya başladı. Başka ardinolar takıp denediğimde bilgisayar görüyor, yani bizim sürücülerde sorun yok.

biraz araştırdım ettim bağzı şeyler çıktı karşıma mesela şunun gibi;

https://www.virtuabotix.com/how-to-cure-sudden-uno-death-syndrome/

bende sorun budur diye kabullendim, sineye çektim. Anlatılanları denedim. Bir türlü cihazı DFU moda sokamadım. Bende mi bir sorun var yoksa cihazda mı anlamadım gitti.

herhalde birisi buna program atarken 16u2 nin içindeki sürücüyü silmiş. Var mıdır bunun başka yükleme yolu ? Böyle bir olay yaşayan veya fikri olan arkadaşımız varsa eğer yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca ben bunu usb ttl entegreleriyle ya da başka bir arduino ile programlayabilir miyim ? En azından cihazı atmak yerine böyle kullansam da olur.

şimdiden yanıtlar için çok teşekkür ediyorum.

• aynı sorun arduinoyu ilk aldığımda gerçekleşmişti videosunu çekip hobbykinge attım ve yenisini yolladılar bazı arduinolarda kronik oluyor yeni gelen taş gibi mesela eskisi hala yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimdeki arduinonun nereden alındığı belli değil ama ?
  • Hocam bende de mega var fakat su ana kadar öyle bir sorun olmadı ama bende içine yuklediklerimi silmeye çekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arduino GSMshield var Siemen TC35 ilgilenen arkadaşlar pm atsın ...

arduino mega 'bilinmeyen cihaz' hatası arduino mega 'bilinmeyen cihaz' hatası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.