Bildirim
Arduino Uno lcd ekran 2x16
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne için lazım potansiyometre ? Yanlış anımsamıyorsam potansiyometre görünürlüğü değiştirmede vs kullanılıyodu sadece.Bence bir projeye veya kendini geliştirme projesi yapıcaksan gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: mechatronic93
ne için lazım potansiyometre ? Yanlış anımsamıyorsam potansiyometre görünürlüğü değiştirmede vs kullanılıyodu sadece.Bence bir projeye veya kendini geliştirme projesi yapıcaksan gerek yok
Kontrastı ayarlamada işe yarıyordu. Benim aklıma şöyle bir şey geldi. Potansiyometreden tam olarak düzgün bir şekilde kontrastı ayarlandığında oluşan direci multimetre ile ölçmek. Bulduğumuz değere en yakın direnci kullanmak. Tabii düşündüğüm şeyi denemeye hiç uğraşamadım. Gittim aldım potansiyometreyi kullandım. Ama dediğim şey mümkün olabilir tahminimce.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X