mantıklı düşünün kız kaç parçaya böldü o kağıdı. o kadar minicik kağıt nasıl kaldı :) gitti kocaman kağıtlar dururken küçüğü çekebildi ?
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
minik yazıcı tabiki wirles destekli... ayrıyeten gazetede okuyan olmadı genellikle kadar yazıyordur. kaderde ordan çıktı diye tahmin ediyorum . basit gösteri bence...
sadece teknoloji sevenler yutmaz bunu....
ama kutudan direk kağıt çıkmadı kağıdın kılıfı vardı
gazete kağıdını kıza vermeden önce cebindekiyle değiştiriyor.
yok hülya gazeteye ayarlanmış bi kadına atmış falan öyle bişey olamaz.
orda sadece sahneye çıkan kadına verdiği gazete parçasını kendininkiyle değiştirmesi yeterli ve o da bunu yaptı. geri kalanların hepsi işin şov kısmı..
yalnız jürinin söylediklerini nasıl tahmin etti onu bilemiyorum ama bunun da tek yolu jüriyle birlikte numaranın daha önce ayarlanmış olması..
bi arkadaşın dediği gibi programın reytingi için yardım ediliyor kendisine ve finale kadar gider bu çocuk 2. olur.
quote:
Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
beyler hileli oldugu herkez biliyor önemli olan bunu yapmak etkilemek.. çocuk bunu başardı helal olsun...
hayalım alışveriş merkezını yok etmek falan dedı o biraz abartı oldu sadece
hocam gazeteyi kendi basmıs ve icinde sadece kader ve diger k ile baslayan kelimelerden olusabilir veya arakdasların dedigi gibi eller cok arkaya gitti el cabuklugu ile bu yarısmayı kazanırsa yazıklar olsun
Arkadaşlar bu aref denen arkadaşımız cinlerle iş birliği yapıyor. Büyük ilizyonistler cinlerle iş birliği yaparmış. Büyü falan. Zaten büyü de var bildiiğiniz gibi.
uzun kağıdı aldığı kutunun içini göstermedi bütün iş o kutunun içinde bitiyor.
izledik dibimiz düştü daha fazla kurcalamaya gerek yok
bence jüriye laf atmamak lazım, bu adam ilk çıktığında tahminleri yapınca ben de jüride bişey var diye düşünmüştüm ama numaralar açıklanınca tamamen kendi ve seçtikleriyle ilgili bi numara olduğu ortaya çıktı
Arkadaşlar farkındaysanız kamera fazla göstermedi bazı sahneler, hatta tam bazı yerlerde aha diyecekken çevirdi yukardaki kutuyu gösterdi