Şimdi Ara

Arena Rating Oranları Bütün Realm'lar üzerinde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://wow.team-aaa.com/index.php?ladder=2&zone=all&bg=all&realm=all&class=all&setup=all
    Özellikle 2 shaman ın rati ilgimi çekti. Setuplardan grupta kimler olduklarını görebilirsiniz birde Warlock Hunter ikiliside iyi rat yapmış.
    Sitede yukarıdan 3vs3 - 5vs5 oalrak ayalrı değiştirebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 4 Nisan 2008; 10:06:35 >

• bakalım bi nasılmış sk gaming'den uyuz oldum zirvediki takımlara giriyosun sk gaming'de hiç birinde oyuncu yok satmışlar takımı ufurukten teyyare adamlara öyle duruyo takım
  • bakalim biz 3v3 rogue-shaman-warrior cikcaz bakalim nolcak
    tek dusundugumuz olay shaman tank olcak heal vercek (zaten herkes ona dalcak) shaman mi yoksa
    paladinmi
    shaman earth sheild accak paladinin sheildi deli kunlaniyo ve paladinin aurasi ve ap si bize cok yariyo
    sizce hangisi daha iyi destek olur bize ?
  • Sagolasın güzel paylasım...

Ama bence 3v3 de en iyisi Shaman-Warrior-Paladin , yani benim en zevk aldığım ve kazandım combat bu oluyor...
  • @BloodThief

Burası da aynen öyle ne yazık ki. Ama bunda adamların suçu yok. Her takımın içine bakıp acaba rating'i bunlar mı yapmış yoksa satın mı almış diyemez..

@Gelu

WF ile coşuyor bu takım. Eğer gear'larınız ve shaman'ınız yeterince iyiyse iyi rating yaparsınız. Tek yapmanız gereken shaman'ı rahatsız etmemelerini sağlamak. %50 healing reduce ve WF ile istediğin target'i rahat yatırırsınız. Druid felan heal'leyemez HoT ile. Umarım başarılı olursunuz
  • 2. sıradaki "Saranno Famosi" takımındaki shamanın gearı o rating i yapmaya yetmez. Armoryden baktım rating aynen orda yazdıgı gibi. Nasıl olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok ama bildiğim bir şey var o gear 1300-1400 rating anca yapabilir.
  • Burada görünen 2.5k 2.6k rating takımların ratinglerine bakıp aldanmayın.Yarısı win-trade bunların.1. Takım bizim serverde o ratingi yapamıcak kapasitedeler zaten herkes biliyor win-trade yaptıkarlını.2. takım ise yine aynı battle groupda 2500 cıvarı oldukarlında rogue ve destro lock vardı.Sonrada Darkclown adında sağlam bi druid aldılar.2300 ratingde karşılaştık arkadaşım full venge rogue bende daha 1 ay önce 70 yaptıgım sadece s3 omuzluk olan kalanlar s1 resto druidimle ezerek aldık bunları.Kesinlikle 2600 rating yapcak adamlar değiller cok daha sağlam adamlar var.
  • Bloodlust EU battlegroup wow battlegrouplarının hepsinin en yüz karası,win trade'den geçilmiyor...Forumlarına bakarsanız nasıl rezil olduklarını görürsünüz...

Takımlardan da kendileri çıkmıyor,bu salakların win-trade olayı o kadar bariz ki blizzard tespit edebildiklerini atıyor takımlardan ama engel olamıyorlar.Sadece 2v2 değil 3v3,5v5 te dolu takımları var adamların böyle.Gearları biraz iyi olanlar dikkat çekmiyor bile...2.4 ile düzeleceğini söylüyorlardı ne değişti bilmiyorum oynamadığımdan...
  • Ben o 26xx rating yapan takımlara bakmam bile, nasıl yaptıkları malum, beni ilgilendiren odaki 2200+ arena ratingdeki setuplar, inceleyince değişen birşey olmamış, hala aynı setuplar ilk 3 de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.