Şimdi Ara

Arena ve Monk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle bu tarz konular acmayi pek sevmiyorum genelde internette video izlemek tercihimdir ama bu konuyu bir arkadasim icin actim. Biz 3v3 arenaya pri lock ve monk olarak giriyoruz ancak monkumuzun dps i cok az kaliyor monk yerine dk ile girdigimizde rahat kazaniyoruz. Ancak arkadasimiz monk oynamiyi gercekten seviyor ve o kadar arastirmasina ragmen istegi sonucu alamiyor. Arenada monk oynayan arkadaslarin verebilicegi tavsiyeler var midir acaba ? Nasil bir strateji izlemensi gerektigi monk un takimina sagladigi avantajlari anlatabilir misiniz? Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de arena ile ilgili bir soru sorim bari, holypala oynuyorum normalde divine shield hand of prot felan derken hemen ölmüyorum ama 90 boostla druid boostladım restodruid oynamaya çalışıyorum 4-5 gündür mesela arkadaşlarla 3v3 giriyoruz 1 cc yiyorum örneğin kidney shot 7sn yedim trinket atmak zorundayım sonra karşı takımdan 2 dps beni stun benzeri(veya silence) vurunca bozulmayan cc chaine sokuyorlar ölüyorum direk napmak lazım bu hep böyle mi olucak.
  • Bende yazayım bu oyuna başlamak istiyorum ama başaramam diye yemiyor :(

• Brewmaster denesin bi. Saçma gelebilir ama çok değişik spec gerçekten. Bütün takıma kalkan verebiliyordu en son. Deneyin 1 oyun kaybederseniz değişirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 20 Aralık 2014; 23:32:58 >
  • BrM > WW

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Brewmaster denesin bi. Saçma gelebilir ama çok değişik spec gerçekten. Bütün takıma kalkan verebiliyordu en son. Deneyin 1 oyun kaybederseniz değişirsiniz

tamamdir hocam bir bw deniyelim bakalim. Bildiginiz brewmaster rehberi var mi peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

BrM > WW

Peki neden brm ? biraz aciklayabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

BrM > WW

Peki neden brm ? biraz aciklayabilir misiniz

1 dk cd de bütün takıma 200k shield veriyor

• WW monk şu anda raidlerde de gerilerde. wodla beraber monklar en tepeden en aşağıya düştü. Ben de monk oynuyorum mekanikleri güzel ve diğer classlara göre biraz daha zor oynaması ama wodla beraber pek bi numarası kalmadı umarım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

WW monk şu anda raidlerde de gerilerde. wodla beraber monklar en tepeden en aşağıya düştü. Ben de monk oynuyorum mekanikleri güzel ve diğer classlara göre biraz daha zor oynaması ama wodla beraber pek bi numarası kalmadı umarım düzelir.

6.1 ile dps acisindan biraz duzelir siye dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.