Şimdi Ara

Ares AWENGERS clanı Ve Boss Hunting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi areste AWENGERS clanı olarak bu gece Boss Hunting yaptık sonuçlarımı?3 talos 2 troll king 2 snake quenn 2 harpy quenn 1 dervish founder kestik ve droplar dediğinizi duyar gibi oluyorum ilk kestiğimiz Boss olan talosumuzdan Elf belt aldık.ondan sonra bir Troll king kestik boş çıktı.sonra 1 harpy quenn feather of harpy quenn düştü sonra 1 talos daha ondan da elf belt aldık.sonra 1 troll king daha kestik ondan secret silver earring aldık.sonra bir talos daha kestik ve drop alamadık sonra 1 snake quenn daha kestik amulet of health aldık sonra deruvish founder kestik ve pot alabildik en son olarak bir adet daha harpy quenn kestik ve ondan da drop alamadık.bütün bunları 1 gece de kestik nasıl kestiğimizi soran arkadaşlara bir boss u kestikten sonra hemen select charla diğer serverlara girerseniz orada da Boss bulursunuz.Yani işin açığı ares 1-2-3 arasında mekik dokuyup durduk sizce droplarımız nasıl?
    NOT:bu siteye daha ilk mesajım ama daha önceden siteyi dışarıdan takip ediyordum artık bu msj la bende aranıza katıldım :)

• dostum burda ss olmadan fazla birşeye inanmazlar ama yinede güzelmiş
  • 1 gece için gayet hoş :)
  • ss vars ss koyarsan daha iyi olur bunuda ekleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansubjk

dostum burda ss olmadan fazla birşeye inanmazlar ama yinede güzelmiş

açıkçası forumlardan pek anlamam nasıl resim ekleyeceğimi bilmem sadece ilk kestiğimiz talos un ss ini aldım elf belt in nede olsa ilk talosumdu ilk heyecan ss almıştım sonrakilerde ss almadım ama eğer merak ediyorsanız nasıl resim koyacağımı anlatın o elf belt in ss ini koyayım veya itemlerin charda iken ki ss lerini alalım öyle koyalım ama yinede şöyle düşünüyorum KİMSEYİ İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİLİZ!!!
  • http://img373.imageshack.us/ buraya resmi upload edip [simage][/simage] ordaki siteyi bunların arasına yapıştıracaksın
  • üstüne 1 adet shaula daha eklendi tail of shaula düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ss i koymaya çalışıorum yüklüo yüklüo sonra sayfa görüntülenemio dio :S
  • resmi jpg yap
  • nsl jpg yapıcam?
  • ben inandım. iyi yapmışsınız helal olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

ben inandım. iyi yapmışsınız helal olsn

saol kardeş.zaten bizi bilen bilir ares teyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

nsl jpg yapıcam?

paintten farklı kaydet diceksin gerisini gorursun zten.
  • eet awangers clanının gecen gece yaptıgı boss awını duydum duyduguma göre bugünde elf belt ile secret silver earning düsmüs
  • hll olsun elinize saglık inş güzel gunlerde kullanırsınız benim oyle itemım olmadı ama o gunler de gelir bleki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

eet awangers clanının gecen gece yaptıgı boss awını duydum duyduguma göre bugünde elf belt ile secret silver earning düsmüs

arestemi oynuyorsun kardeş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

hll olsun elinize saglık inş güzel gunlerde kullanırsınız benim oyle itemım olmadı ama o gunler de gelir bleki...

inş seninde olur kardeş.

• ya biz ssleri alsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

ya biz ssleri alsak

ss koyamıyorum problem var ama ares 1 e giren arkadaşlara dropları gösterebiliriz.
  • eger 1 boss kesıyorsanız helede drop cıktıysa cogu ss alır kı sen almadıysan bılemıcemde kesmıssınız madem ss koyarsan hem yaratıkları gormeyenler var

ben 2 resım koycam yenı ıkısıde 1 mage 1 warrıor df kesımı healsız

http://img97.imageshack.us/my.php?image=dfsol2cm.jpg

1 sq
    http://img133.imageshack.us/my.php?image=sq12if.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.