Şimdi Ara

ares@dupe!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ares dupe kaynıo beyler..+8 mirage alıorum adam arkasından arkadaslarıma 4 tane daha satmıs ayrı kişilere myluckymerchant adında..simdi bu dupe deilde ne..ben satsam birine o adama yazık olcak..+3 mage earning +2 priest pendant görüourm..bu dupelerin kalkması lazım yoksa pazara cıkamıosn

• Valla bilmiyorum bende dün 6 tane trina satanı gördüm artık dupe mi değilmi onuda tam bilemem ama bi tuhaf oldum görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Valla bilmiyorum bende dün 6 tane trina satanı gördüm artık dupe mi değilmi onuda tam bilemem ama bi tuhaf oldum görünce
    bu dupe islemi baya bi karmasa yaratmaya basladı bende kurus yoq adamlar ortalıgın .... neyse hakkımızlada alırız biz onları

• quote:

Orijinalden alıntı: Kith_Kananoth

bu dupe islemi baya bi karmasa yaratmaya basladı bende kurus yoq adamlar ortalıgın .... neyse hakkımızlada alırız biz onları

Alıntıları Göster
    yaw onca hileyi nasıl beceriyolarrr.. sende dupe para yapacan .. bi programda olacakk dupe li itemi hemen gösterecek anlıyacan dupeyi dupe parayla alıcakk.seni itemin silindimi yanında onun parasıda siliniceekk.yada başka bi çare var JAPKO ya geçecenn

• quote:

Orjinalden alıntı: fearlessbh13

ares dupe kaynıo beyler..+8 mirage alıorum adam arkasından arkadaslarıma 4 tane daha satmıs ayrı kişilere myluckymerchant adında..simdi bu dupe deilde ne..ben satsam birine o adama yazık olcak..+3 mage earning +2 priest pendant görüourm..bu dupelerin kalkması lazım yoksa pazara cıkamıosn

dostum bu çok garip bişey değil... artık serverlarda dupe olması çok zor... hele ki ares'te nerdeyse imkansız.. senin için rahat olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Valla bilmiyorum bende dün 6 tane trina satanı gördüm artık dupe mi değilmi onuda tam bilemem ama bi tuhaf oldum görünce
    quote:

Orjinalden alıntı: nayti

bnd satıorm 6 tane trina nedir ki yani... böyle her gördüğünüz şeye dupe diycekseniz ayıp ama yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilnefana

quote:

bnd satıorm 6 tane trina nedir ki yani... böyle her gördüğünüz şeye dupe diycekseniz ayıp ama yani...

Alıntıları Göster
    Allah aşkına DUPEsiz +3 Mage Earing yapanı göster charımı hediye edicem...

+1 Priest Pendant TAMAMEN LEGAL olrak yapan arkadaşım var ona OK ama +2 de DUPEsiz yapmak çok büyük sermaye ister...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilnefana

quote:

Alıntıları Göster
    beyler dupe yapıyorlar bu bir gerçek .. nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama yapıyorlar ..

yakında yine bir dupe wipe operasyonu gelecek haberiniz olsun.. PAzardan hiç birşey almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Allah aşkına DUPEsiz +3 Mage Earing yapanı göster charımı hediye edicem...

+1 Priest Pendant TAMAMEN LEGAL olrak yapan arkadaşım var ona OK ama +2 de DUPEsiz yapmak çok büyük sermaye ister...

Alıntıları Göster
    Areste oynuyorum. Dupe Yapılmaz sanırdım. yada az olduğunu..

ama gördüğüm duyguğum 2-3 olaydan sonra dupe hiçte az olmadığını anladım.
    1-2 hafta önce merchantlarda +7 Glave vardı nerdeyse 3 kişiden 1 i +7 glave satıodu. arkadaşım 220m e aldı 1tane, ama oda nesi. 1-2 gün içinde elindeki glave kayboldu. savaş kapılarında 5 milyona 1 gb satarım diyenler. 35 gb aldığında indirim olur diyenler. (35gb ne demek yahu, hele hele adam 1 kişiye rahat şekilde 35 tane satıyosa elinde kaç tane var düşünmek istemiyorm. gerçi para dupğelesinler ama para dupeleyen adamlar bigün itemlere de el atarsa bütün server yandı ki ne yandı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Areste oynuyorum. Dupe Yapılmaz sanırdım. yada az olduğunu..

ama gördüğüm duyguğum 2-3 olaydan sonra dupe hiçte az olmadığını anladım.
    1-2 hafta önce merchantlarda +7 Glave vardı nerdeyse 3 kişiden 1 i +7 glave satıodu. arkadaşım 220m e aldı 1tane, ama oda nesi. 1-2 gün içinde elindeki glave kayboldu. savaş kapılarında 5 milyona 1 gb satarım diyenler. 35 gb aldığında indirim olur diyenler. (35gb ne demek yahu, hele hele adam 1 kişiye rahat şekilde 35 tane satıyosa elinde kaç tane var düşünmek istemiyorm. gerçi para dupğelesinler ama para dupeleyen adamlar bigün itemlere de el atarsa bütün server yandı ki ne yandı :)

Alıntıları Göster
    areste dupe cok asırı fazlalastı dostum dupe..ya adam gözümün önünde 9999 bus satıo 1milyona..+2 priest pendant satıo 21gb ye ya bunlar dupe..

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlessbh13

areste dupe cok asırı fazlalastı dostum dupe..ya adam gözümün önünde 9999 bus satıo 1milyona..+2 priest pendant satıo 21gb ye ya bunlar dupe..

Alıntıları Göster
    nerde o 5milyona gb satan arkadaş... gelsin bu yan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 24 Şubat 2006 11:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlessbh13

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar cypher'da ki dupe çılgınlığı yüzünden bu serverla baya bi dalga geçmişlerdi. Aralarından bir iki tanesi ( areste oynayan ) bu topiğe de yazmış. Zamanında söylemedik mi arkadaşlar dupe cyphera özgü değil, her serverde var ama ortalıtkta yapmıyorlar bu işi diye !

Buyrun buradan yakın ! O güzide server ARESinizi iki tane sağlam dupeci çöplüğe çevirebilir CYPHER gibi.
    Bir gün gelirde NYChris in tek comboda yıkıldığını görürseniz hiç şaşırmayın. İnanın bana serverınıza bu kötülüğü yapan adamın Areste sadece birkaç tane civciv charı olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aville

Bazı arkadaşlar cypher'da ki dupe çılgınlığı yüzünden bu serverla baya bi dalga geçmişlerdi. Aralarından bir iki tanesi ( areste oynayan ) bu topiğe de yazmış. Zamanında söylemedik mi arkadaşlar dupe cyphera özgü değil, her serverde var ama ortalıtkta yapmıyorlar bu işi diye !

Buyrun buradan yakın ! O güzide server ARESinizi iki tane sağlam dupeci çöplüğe çevirebilir CYPHER gibi.
    Bir gün gelirde NYChris in tek comboda yıkıldığını görürseniz hiç şaşırmayın. İnanın bana serverınıza bu kötülüğü yapan adamın Areste sadece birkaç tane civciv charı olacak...

Alıntıları Göster
    gece de xgenonda hp+mp pot dupeliyordu biri bence.
    x1 de arenaya giderken sağda biri 1 tane hp pot + 1 tanede mp pot 999.999.999 dan satışa koymuş şimdi bu dupe için uğraşmıyorda ne yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aville

Alıntıları Göster
    999bus olayı cok eskı dupe yapılırken yapan yapmış ve bunlar dupe wipelerde silinmiolar su anda heryerde bus satan kişilere rastlayabilirsn

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigarista

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CadoC

dün a1 de adamın biri ACELE SATILIK +2 ELEMENTAL PENDANT diyodu bu da mı dupe diil

dupe
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruxeL

quote:

Orjinalden alıntı: CadoC

dün a1 de adamın biri ACELE SATILIK +2 ELEMENTAL PENDANT diyodu bu da mı dupe diil

dupe

Alıntıları Göster
    BUNLAR OLAGAN ŞEYLER HER SERVERDA DUPE VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom

x1 de arenaya giderken sağda biri 1 tane hp pot + 1 tanede mp pot 999.999.999 dan satışa koymuş şimdi bu dupe için uğraşmıyorda ne yapıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: phantom

enayi arıyor, insan ne die pot dupelesin

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: phantom

enayi arıyor, insan ne die pot dupelesin

Alıntıları Göster
    Dupe Var ArkadasLar Ne Yazikki..! Yalnız item pek Dupelemiyorlar.
    Buss Dupeliyorlar Bir Premium Uye Bus u Armora 600k Dan Satıyor bunun 9998 tanesi 6milyar para Yapar
    Armora satip Piyasada Dupe Olmayan İtemleri Satın Alıyorlar.. Daha Sonra BaktıLar Piyasada item Kalmadı Bu sefer itemleri Dupelemeye bAsliyorlar.. Gördügünüz +8 İron Bow +8 Raptor lu İnsanLar zaten alın Teri ile Onları Alamazlar Cok zor Ne Ticaretle Nede knight Cash le gerçekten zor ßu Kisiler Ya Edit item alıyor Veya Dupe yapTıkları parayla satın alıyorlar neyse fazla uzattım sonuçta suan dupe mevcuttur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLimaster -- 24 Şubat 2006 19:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLimaster

Dupe Var ArkadasLar Ne Yazikki..! Yalnız item pek Dupelemiyorlar.
    Buss Dupeliyorlar Bir Premium Uye Bus u Armora 600k Dan Satıyor bunun 9998 tanesi 6milyar para Yapar
    Armora satip Piyasada Dupe Olmayan İtemleri Satın Alıyorlar.. Daha Sonra BaktıLar Piyasada item Kalmadı Bu sefer itemleri Dupelemeye bAsliyorlar.. Gördügünüz +8 İron Bow +8 Raptor lu İnsanLar zaten alın Teri ile Onları Alamazlar Cok zor Ne Ticaretle Nede knight Cash le gerçekten zor ßu Kisiler Ya Edit item alıyor Veya Dupe yapTıkları parayla satın alıyorlar neyse fazla uzattım sonuçta suan dupe mevcuttur...

Alıntıları Göster
    Her YErDe DuPe vAr

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Her YErDe DuPe vAr

Alıntıları Göster
    yakında charları da dupelerler alınmaın am hep bunlar bızım turklerın basının altından cıkıor
    yok trade hack yok dupe yok np transfer
    nova town
    hep bızım ke hedıye ettımıs selerdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.