yeter kardeşim YETER sırf bu topicte 17 Tane post un var YETER !!
ehuehuehu tek kişi götürmüş bu topiği
areste smite hammer +6 sağlam mage itemleri ile takas edilir priest cap dd10 cap gaunlet spear 20 de takas edilir mage itemleriyle sadece sağlam takı falan
sımdı en pahalı server hangısı sızce bence dıez hersey en pahalı dıezde
quote:
Orjinalden alıntı: KIRIP_GECiREN
ARKADASLAR ARESTE PİYASA COK UCUZLADI
MİRAGE DAGGER 2M PRİEST +4 SHELL 80M VB. DAHA BİRCOK ESYA COK UCUZDAN GİDİYOR.
BİLGİNİZE...
Bu benim İşime Yaradı Piyasada Toplaya Toplaya Mirage Bırakmadım 1M den Aldıklarım Oldu Ama 2 ay sonra 2M DEN mirage satanlara güleceğim Şuan Elimde 2 sayfa dolusu Mirage war 2 a ysonra mirage gene 20 - 30 m arası olur O zaman Paraya Para demicem
Ticaret Anlayışı
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
BİLGİNİZE...
Bu benim İşime Yaradı Piyasada Toplaya Toplaya Mirage Bırakmadım 1M den Aldıklarım Oldu Ama 2 ay sonra 2M DEN mirage satanlara güleceğim Şuan Elimde 2 sayfa dolusu Mirage war 2 a ysonra mirage gene 20 - 30 m arası olur O zaman Paraya Para demicem
Ticaret Anlayışı
bende aynı şekilde glave topluıyorm :D fırsattan istifade +7 mirageıda 65milyona aldım, bakalım planlar tutar işallah ama zaten bundan daha fazla düşmez piyasa paraya skışınca satarıs eldekileri :)
bu zmnda buyuk oynayip buyuk kazanmak lazim :) tum itemlerinizi satip paraya cevirin benden soylemesi.
BENDE ONU DIORUM YARARLANALIM BU PIYASDA ADAMLARLA SIKI PAZARLIK YAPIN HAAAAAAA
aresde eskiden gb ile satılan mallar pazarda
ahh ahh param olsa şimdi bi kaç değerli itemi alıp koyardım inn'e dursun o.. Sakla samanı gelir zamanı
quote:
BİLGİNİZE...
ewt herşey sudan ucuz ama kimsede para yok eskiden crystal 2mden giderdin şimdi 350 kdan gitmiyor
ya olm hepiniz çocuk musunuz yaşca yada bu oyunu bilmiyorsunuz biri resim koymuş +2 kekuri ring ilk defa görüyomuş bende +3 var bunlar sorun değil para kasmaya gelince okcu veya novacı mage isen 10 saat takıl goblin bouncerde bide premiumun varsa saatte 1,5m garantin pot parası bulamayanlara 10 saatte buda 15m yapar hem expde kasmış olursun lvl in eger yüksek ise git abys e ghostlara ts kağıdı çıkar ben bi günde 50 çıkartırım 750k dan satsan 37500000 yapar veya oda olmadı bi priest kas pot yap pot sat şu an bende her 2 olanakda var hem pot yapıp satıyom tatlı tatlı para kasıyom hemde abyse gidip ts çıkarıyom bi bufer al yanında ohh mis gibi :) yok ben bunları yapamam diyosan o zaman sen açlıga mahkumsun... Şu an ki ares piyasası baya bi düştü ama buna bi çözüm gelicektir kesin nasıl mı şimdi premiumlara bi olanak veriyolar x2-x10 gibi extra exp bunu yakında parayada uygulayacaklar düşün goblinde kutudan 2k çıkıyo x100 geldi o anda 200k oldu sana 1 ay bunu yaparlar ve para konusunda açlık biter ice age geldiginde çıkma olasılıgı yüksek ihtimal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme