Şimdi Ara

Ares Priest Chitin Shell Pauldron +10 RARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://i21.ebayimg.com/05/i/06/eb/57/21_1.JPG

+9 larını görmü$tüm ama bu farklı.. bunun dd si olcak.. para ile alınmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi31 -- 27 Nisan 2006; 19:55:09 >

• resim yok. 2. si rare item +8 görmüştüm daha fazlasını görmemiştim. onuda JpKO da +8 flame damageli mirage dagger rare görmüştüm. göndermeye çalıştığın resim MyKO dan mı?
  • düzelttim. ebay dan baktim. ps falan deil.. drop itemler vardi böyle +9raptor falan.
  • Nasıl ps değil rare ler sarı yazar bu ne biçim bi armor
  • ps. hadi upgrade olsa tamam +10 olabilir yapılabilir ancak spear vb def ekleyemezsin. üstelik high class yazısı olmaması lazım. kesinlik le ps
  • yuh neymis ya öyle +9 bide rare. bence yoktur öyle bisey
  • bU %100 PS NEDEN? bakarsanız upgerade item yazıyor eger rare olsa sarı olur ve rare item yazar.... upg item olarak weapon resistance veren hiç bir Armor görmedim bilmedim.... alayı raredir... ve SARI dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi server bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dungeonking

bU %100 PS NEDEN? bakarsanız upgerade item yazıyor eger rare olsa sarı olur ve rare item yazar.... upg item olarak weapon resistance veren hiç bir Armor görmedim bilmedim.... alayı raredir... ve SARI dır

evet imkansız kesinlikle ps çünkü rare itemlerde defance olur buna upgrade item yazıyo ...
  • %100 PS

İNANMAYANI İNANDIRMAK İÇİN UGRASMAM
  • ebay den mi gördün? çüş adam açık artırmayla item mi satıyor link pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 28 Nisan 2006; 18:07:37 >
  • akıllıyım dıe gecınen bı avanak daha..
  • linki buldum
    http://cgi.ebay.com/RARE-Knight-Online-Ares-Priest-Chitin-Shell-Pauldron-10_W0QQitemZ8279669943QQcategoryZ4596QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

satan adam türk zaten. alta açıklamalarını yazmış %100 legit falan vs.
    adam iyi akıl etmiş bin tane şey satıyor. ebay de zaten paralar paypal hesabına geliyor. adam ordan da premium falan alıyodur. türk zekası işte

edit:yaw adamın sattığı rom lar 152$a kadar yükselmiş. hem de baya süresi var. artar daha. adam işin ticaretini yapıyor resmen helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 28 Nisan 2006; 18:26:19 >

• e zaten ps başka bişii olamaski adam yoq yer yoq ama gusel bişii...
  • bu oyunu oynayıpta buna inanan warmı acaba
  • ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

linki buldum
    http://cgi.ebay.com/RARE-Knight-Online-Ares-Priest-Chitin-Shell-Pauldron-10_W0QQitemZ8279669943QQcategoryZ4596QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

satan adam türk zaten. alta açıklamalarını yazmış %100 legit falan vs.
    adam iyi akıl etmiş bin tane şey satıyor. ebay de zaten paralar paypal hesabına geliyor. adam ordan da premium falan alıyodur. türk zekası işte

edit:yaw adamın sattığı rom lar 152$a kadar yükselmiş. hem de baya süresi var. artar daha. adam işin ticaretini yapıyor resmen helal olsun

gerçekten müthiş ya adam açık arttırmayla item satıo ben de ROM u gördüm o_O

• bence hemen önyargılı davranmayın. adam ebay de satıyor bunu. hem adam 3 yıllık üye bir sürü de işlem yapmış. yani güvenilir biri. oraya yalan bişey koyup milleti kandıracağını sanmıyorum. öyle sitelerde o hale gelmek zordur adamın o kdr şeyi riske atcağını sanmam.
    neyse bakalım video çekmesini istedim. bakcaz artık ne kadar doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

ps. hadi upgrade olsa tamam +10 olabilir yapılabilir ancak spear vb def ekleyemezsin. üstelik high class yazısı olmaması lazım. kesinlik le ps

+1
    rare itemde classı yazmaz
  • Arkadaslar benim priestim var itemin int ine bakınca 194 istiyo yani bu item +10 degerine esit manyak bişeymiş bu. BUlan yasadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.