Hayırlı satışlar . . ama Fiyat biraz pahalı değil mi ?
Sağol yorum için Doğrudur pahalı olabilir. Birisi gelipte atıyorum kardeş 110 tl veririm 140 çok dese falan bende konuşur arayı bulurum. Kimseden zaten teklif yok.
uup
Takas DÜşünürsen Uranüste 92 xbow bard verebilirim aracı olursa tabi forumdan birisi msn FraeuLeiN_@hotmail.com
bu chara bir bak char arkadaşımın aresde takasa açıktır üstünü tamamlarsan kabul edebilir.
Bu karakteri başka sitede gördüm bana göre çok iyi bir karakter fakat üstünü tamamlama durumum yok. Çok sağol konuyla ilgilendiğin için kardeşim
UP
UP
UP
Fiat duşecekse alabılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
Üzgünüm ama en son fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin89
quote:
Üzgünüm ama en son fiyat
ayıptır sorması charda elle tutulur gozle gorulur ne ozellı varda 100 lira ıstıyorsun charı kotulemek gıbı olmasında avatar goremedım skıller desen wizard berbat 5-6 m para var dıyosun serverı yenı degıl
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin89
quote:
Üzgünüm ama en son fiyat
ayıptır sorması charda elle tutulur gozle gorulur ne ozellı varda 100 lira ıstıyorsun charı kotulemek gıbı olmasında avatar goremedım skıller desen wizard berbat 5-6 m para var dıyosun serverı yenı degıl
Burda zaten karakteri değil kendini kötülemişsin. Sen bana insanca bir soru sordun bende sana güzellikle cevap verdim. Neden istiyorum vs. sana anlatıcak değilim. Sana zorla satıyorum demedim. Ben olmayanıda biliyorum bana anlatmana gerek yok. Konuyu okuyanda açıkca ne yazdığımı görür. Sen daha iyisini bul daha iyisini al ben senin adına sevinirim.