Şimdi Ara

aresin insanlarının sonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aresde artık o karus olmuş bu human olmuş bi önemi kalmadı bence serverin %50 si 70 oldu.
    Cz de saten 3 adamdan 2 sinin eli yanıyo yani oynanmaz halde geldi.
    Bide parayı dupelemişler artık iice suyu çıktı aresin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selogor

quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

quote:

Orjinalden alıntı: sss_ozan

quote:

1.Aresde Hep Karuslar Önde Olmuştur Bunu Bilmiyen Yok
    2.Zero Karus Olmadı Ve Olmayacak

sen lol musun sorry ama areste hep humanlar ondedır

Ben lol Değilim

hayır arkadaşım ares de her zmana karuslar öndeydi we önde olcak sna bi örnek werem
    biliosaundur server savaşları oldu server savaşlarında diesde mesela karuslarla insanlar savaşıyor yenene taraf dier serverla kapışıyordu. We 0000000 ın 2. wideosunda orc oluor çünkü o savaşa gidior we orc olduğuna göre areste orclar yenmişki savaşa orclar geçmiş

Koptum ya ne cvp vermiş arkadaş Duydunuzmu
    Areste orcla insan arasında bi savaş olmuşta orclar kazanmış Ares ondan orc olmuş valla ben LOL oldum
    Bende olympiadaydım aresle kapıştım bizde bütün server olarak el moraddık Ezeli düşmanlar hep beraber ama niyeyse ben öle bi şavaş hatırlayamadım.
    bide bu forever orc du humandı olayını biraz geçin büyüyün artık
    Hiç bi serverde diğer ırk aşırı bi üstün değil oluyo ama GM ler dengeliyo Olympiada da ilk zamanlar orclar çooooooooooooook üstündü resmen içimizden geçiyolardı. Adamlar kaç kez pianada mangal yaptılar sonra emnient geçti dengelendi yavaş yavaş
    Hatta 2-3 ay önce çok ezildiler lunarda kapıdan çıkamıyolardı. Ama ne diyim hiç lufersonda show yapamadık hep içimde uhte kaldı

• quote:

abi sende gece gündüz hep burdasın galba hangi konuya baghsam konuyu açanın altında sen warsın oyuna girmionmu ne mzan baghsam burdasın
  • quote:

quote:

ilk olarak lol ne demek bunu düşünmek lazm lol Türkçede kahkahalarla gülmek gibi bi anlama gelio yani snn cümlenin "sen kagkahalarla gülmek misin sorry ama areste hep humanlar ondedır" gibi bi anlamı çıkıo şimdi bi daha düşün ne anlatmak istediğini

(konuyla alakası olmasada bilgi bilgidir)

karus konusuna gelincede warriorların şekli yüzünden warrior olcaklar genelde karus oluoveya humanlar warrior için karus oluo sonradan

• quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: dupus

tmmda niye bu lanet olasıcalar karus olur anlamıom niye canawar şeytan oluolar(kıyafetleri benzio) bence orc a dönenlerin kanında satanistlik olabilir kusura bakmayın benim düşüncem böle

bu lafından dolayı sana sadece diyorumo zaman mage olanlarda gerçek hayatlarında büyücü mü örnek alıyolar harry potter fln lol

zewkler tatışılmaz ama kim ne derse desin bnce oyunun en karizma charları karus
    human giysileri özellikle shelleri irenç hele mage ve rogue sheller t.. a çeviriyo resmen charı

şimdi bi dakka arkadaşlar org mage lerimizin sempatikliği we complate giydikleri zamanki karizması kimsede yok e warrior larımızı herkes bilio boynuzlu boynuzlu çok karizma oluyoruze hatun priestlerimiz kraliçe gibi zaten rogue lara gelince kabul ediorum humanlarım roguları yüz olarak çok yakışıklı we shelleri çok hoşuma gidio

• quote:

Comeonbaby Bir kere Senin Şu areste Hep karuslar lafına inanasım gelmedi Bundan 2 ay önce Mayıs Aylarına Döndüğümüzde O karusdaki 70 lvlerin % 50 si Humandı garanti. Ne olduysa Bir anda Hepsi Karus olma ihtiyacı hissetti. Keşke Diye Bir Şey olmaz Ama O adamlar Keşke karus Olmasaydı Karuslar Acıdan İnliyo olucaktı

EDİT = YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 6 Temmuz 2006; 7:14:19 >
  • dupus sen ne demeye çalışıyorsun ? ne hakla orklara laf ediyorsun

• Ben Aresde Oynamadığım İçin Fazla Bilmiyorm Yalnış Söylediysem Kusuruma Bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dupus

tmmda niye bu lanet olasıcalar karus olur anlamıom niye canawar şeytan oluolar(kıyafetleri benzio) bence orc a dönenlerin kanında satanistlik olabilir kusura bakmayın benim düşüncem böle

şimdi orc olanlarda mı satanist oluyo ne dediğinin farkındamısın sen ?? bu bir oyun herkes human olsaydı nludu orc kalmazdı sen oyundan ne zevk alırdın tek bir ırk olsaydı söylesene sen human olabilirsin ama orc göünüş olarak daha karizma bence oyunda humanları o kadar güzel yapamamışlar humanların sadece kız priestleri ve rogueleri güzel görünüyo giğerleri çok hantal görünüyo bence mesela barbarian onun kadar hantal duran başka bişi yok adam sanki pramit yutmuş gibi shelleride hiç yakışmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Forvet01 de orc olacakmış

sanmıyorum akşam party de idik.
    bide dier arkadaşlara söyleyeim areste humanlar herzaman üstündü.karuslar sadece öğlen savaşlarını kazanabiliyor akşam 7 ve sabah 4 savaşları hep humanların.hatta salı günkü sabah 4 savaşını daha başkanlar seçilmeden humanlar aldı ve F9DeviL de savaştaydı.artık yorumunu siz yapın ve humanlarda sürüyle 70 adam var artık
  • quote:

quote:

quote:

Ben lol Değilim

arkadaslar bu arada bise eklemem gerek lol bi sıfat diildir.yabancıların gulme seklidir.aynı muhahahahha gibi.

• AYYY ANNE BENDE LOL OLUCAK MIYIM
  • f9 kral olamayınca orc oldu kendisi benim kardeşim kadar sevdiğim bi yakınımdır
    birebir irtibata geçmek isteyenler
    f9 un msn i
    beng_beng_85@hotmail.com
  • quote:

belliki eskiden oynamıyordun.areste eskiden humanlar hep üstündü 4-5 tane 70 lvl in olduğu zamanlarda (biri F9DeviL) humanlar hep üstündü F9 un girdii her savaşı kaybediyorduk.bazen TOWN clanın tüm üyeleri girdiinde deişiodu işler arada biz basıyorduk ama ko zamanında humanların runar ı çok kötüydü çıkamıyorduk ondan öylece kalıyorduk tabi işi bilenler cikcik avına çıkıyordu

Ayrıca Zero karus olmayacak olmasın da.kendi bi forumu var ko4life die reklam gibi olmasın ama türkleri çok kötülüyorlar sadece Zero diil tüm yabancılar.bizi savunan arkadaşlarımız var ama yetmiyor.bir kez daha söyliim bırakın artık şu 0000000 hayranlığını

• quote:

quote:

• Belki unuttunuz hatırlatayım beterr de karus(dün beni kesti de)Şaka maka areste bu aralar orclar baya üstün
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.