BEyler areste 5 Gb var Napiim NE ediyim Bilmiyorum ne alıyım :D İtemler +6 Flame Shard +2 rebirt Dark Vane +7 Rebirt Md SheL Shet +7 PP+1 Dual Rogue Earning Ivır Zıvır İşte
YArdımCı olursanız SEvinirm
Bu 5 gb den bana biraz para yollasana
nick:
searchmrt
şimdiden tesekkür
quote:
Orjinalden alıntı: emrahxlx2
Bu 5 gb den bana biraz para yollasana
nick:
searchmrt
şimdiden tesekkür
ne kadar aç bir milletiz
(aslında banada 4-5m atsan fena olmaz itemleri rpr eder birazda pot alırım )
bendemi aç biriym ne
5 gb ile şu an bişiler alma derim sonra benim başıma gelen senin başınada gelir md +8 i 450m den aldık 2-3 hafta sonra 300m e düştü zararım 150m shardı 190m den aldık 2-3 hafta sonra 120m oldu
bozuk pc imzana koptum ayrıca 6e abi ne üzülüon keşke o itemler olsaydı da kazık yeseydimwurma kafanı duwara çok kırılır mırlır gece gece
Yaw Herkesin Zamanla OLur Bişileri
BAşka Yorum YOKmu yaw
quote:
Orjinalden alıntı: BladerMaster
bozuk pc imzana koptum ayrıca 6e abi ne üzülüon keşke o itemler olsaydı da kazık yeseydimwurma kafanı duwara çok kırılır mırlır gece gece
kırılsın şimdi md ve shard current durability 0 rpr yapamıyom chitinler current durability 0 rpr yapamıyom 2 960 mana 13 720 hp pot var pot bulamıyom sc lerim bitti ardreama giremiyom tüm param 7k tp bile olamıyorum
satmaya itemimde yok para bulamıyom kısaca elim kolum bağlı kaldım
dual favorin al
Bi ara Pm at 50k verim yaw
Gönül İSter ama İşte kimse kimseye vermiyo bu Piyasada pAra adam kardeşini tanımıyo
quote:
Orjinalden alıntı: BozukPC
Bi ara Pm at 50k verim yaw
Gönül İSter ama İşte kimse kimseye vermiyo bu Piyasada pAra adam kardeşini tanımıyo
msn verirmisin? biraz taktik lazım sana
MsN Kullanmıyorum Ama Seni Bi arK var ona yÖnlendirebilirm Pcden İİ anlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme