Şimdi Ara

Areste 60gb var ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • areste 60gb para var şu anda bunun dışında 1 parça 8 fp 2xdex+9 küper var. sizce ne yapmalıyım. hangi itemleri almalıyım paramı 1-2 hafta bekletip daha sonra mı item almalıyım bu piyasa düşer mi. yoksa paramla rezil olurmuyum? yardımlarınızı bekliyorum:)

• charı dizmeye başla ama bi itemi n alt fiyattal almaya çalış
  • +8 FP SET DUAL +3 REBİRTH MD AL Takılarıda sen bilirsin.

ama yüzükleri +1 kekuri ve görev yüzüğü kullan
  • +8 dual md +8 fp set dual +1 keko pp+0 al he bide +0 ss'te alabilrsen al
  • +8 dual md +8 chitin alirsin COK RAHAT alman lazim.yuzukleri dual görev yada +2 kekury ve digerini görev yuzugu kullan.belt olarak elf belt.pendant olarak priest pendant.kupeler dual dex +9 olabilir yada alabiliyorsan dual roque earring.60 gb ile alirsin o itmeleri bence fakat yeni itemler gelmis onlari bilemicem biraktim artik knighti yeni itemlerden anlamam

mage:+2/+3 rebirth woe.+9 yari paper kiyafetleri set (kendin bas zor bulursun o itemleri,+8 leri toplayip +9 denersin artik),dual ROM gerisini bilmiyom
  • +8 chitin set 9-10gb. eğer biraz daha ucuza alabilirsen +8md +7shard +8 chitin set yapabilirsin.
  • bende hic bisi yapma (ardream yapıcaksan) charında yoksa 59 ardreama kas char sen kasasıya itemlerin fiyatları bayaa duser dedigimi yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 GB Yapmak Bu Kadar Zormu??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen o Parayi bana Ver
  • en iyisi bu
    quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

bende hic bisi yapma (ardream yapıcaksan) charında yoksa 59 ardreama kas char sen kasasıya itemlerin fiyatları bayaa duser dedigimi yap
  • Büyük bir aksilik olmadıkça piyasa düşmeye dvm eder. Ama şöyle bir durum var, dupe patlak verirde fiyatlar tavan ederse ancak +8 md almana yetebilir o para...
  • Ares diosn ne alsan az gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu

Ares diosn ne alsan az gelir

+1907
  • Bekle. Biraz Ucuzlasinlar.
  • bence bana ver o parayı şaka bir yana bence charı dizmeye şimdi başla piyasa artacak gibi duruyor her ne kadar aresde fazla oynamasamda biliyorum bütün serverlar öyle gözüküyor
  • up!

56lvl asas 59lvl warrior var. ve diğer dediğim item ve para var. 2-3 hafta bekletsem kar edermiyim. ares pazarı edana kadar düşer mi???
  • dual 8 md al rebith 3 en az chitinler olsun yani +8 set yapabilirsen yap ama rebith 3 te yapabilirsin en azından pp +1 al kekuri +1 dual al elf belt al ss +0 a paran yetermi bilmem onun yerine RE de alabilirsin yada 8-9 fp al rogue elf belt dual kekuri +0 yada +1 pp (parana göre) md 8 rebith 3 md veya rebith 2 shard falan alabilirsin yine aynı şekilde RE koyarsın hem defans hem ap olur walkrylere de hp bastınmı tamamdır
  • bence elindeki itemlerle beraber gblerin hepsini iyi fiyata ytl olarak sat..

geç girakona alayı ezik, diz charını, kes alayını (şair olmak istiyorummm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

+8 FP SET DUAL +3 REBİRTH MD AL Takılarıda sen bilirsin.

İşte 60 GB ye aLınacak En GüzeL İtemler
  • +8 chtn set pahalı areste tanesi 7-8 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

+8 FP SET DUAL +3 REBİRTH MD AL Takılarıda sen bilirsin.

İşte 60 GB ye aLınacak En GüzeL İtemler

şaka mı bu ya. 60gb diyorum +8md 10-12gb sen bana rebirth+3 md al diyosun şaka gibi cidden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.