Şimdi Ara

ARESTE BİR 70 DOĞDU :d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu açan arkadaşın neden bu kadar üstüne gittiniz
    halen anlamış değilim..

Char Ares'e göre yetersiz kalmış ama biraz anti def' sağlayabilirsen
    çokta rahat pk yaparsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLx1

Konu açan arkadaşın neden bu kadar üstüne gittiniz
    halen anlamış değilim..

Char Ares'e göre yetersiz kalmış ama biraz anti def' sağlayabilirsen
    çokta rahat pk yaparsın..

Zaten mühim olna anti set yapabilmek bu halde bişi yapamaz. Anti set pk da süper oluyo 80 warriorlar 400 400 vuruyo max hp 8k anti setle o da cs eksik taha
  • senin gibi çarlar yüzünden çok adam katil oluyor özellikte areste tek tüfek tabancayla indiriler tüfeği silahi birak itemi çıkarır adam tokatla döver seni zaaaaaaaaaaaaaaaaa yırtıldım yaw ares :DD: bide
  • Uzun zamandır bu bölümde takılmıyordum ama baktımda pek değişmemiş insan bi sevincini paylaşamaz olmuş ama 80 lvl full item char dizseydin oyunda pm bile gelirdi item verirmisin diye bu bölümde nedense ilk 3 yorum çok önemlidir ilk 3 yorumda fena değil yazsaydı hemen bencede fena değil gibi yorumlar gelirdi herneyse bence priest oynamayı biliyorsan np kasarsın ama kulelere tank vs. olamazsın charın hp def. vs. özelliklerini de koymamışsın onları koysan daha sağlam bi yorum yapabilirdim ama şöyle söyleyeyim bu charla 80 asaslardan kork critic ile rahat 3k vurabilecekleri bir char gerisi önemli değil eğer priest oynamayı biliyorsan tabiki ama 3 kişinin önüne geçip heal yapmaya çalışırsan bu itemlerin 2 katıda kurtarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ( Soner )

senin gibi çarlar yüzünden çok adam katil oluyor özellikte areste tek tüfek tabancayla indiriler tüfeği silahi birak itemi çıkarır adam tokatla döver seni zaaaaaaaaaaaaaaaaa yırtıldım yaw ares :DD: bide

senin itemleri saysana bi ya cok emin konusuyosun kendinden sende onlar bile yoktur bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

quote:

Orjinalden alıntı: kaansari

arkdasım bnim 70 olmam sevinç falan deil P3T3RP4N Dİye charım var rahat ol +9 linen set belki serverde tek rebit +8 70 stafım var... ama ne olursa olsun mage ezik char değişiklik olsun ie priest actım ve 2.5 hftada prestii 70 yaptım yane ben oyunabasladığımda ares tek serverdii ilk oyunculardanım playerlik diosan vs de yaparız ben zevk için oynuyorum np kasmak için oynuyorum artık ;)

Oynamayı bilmezsen ezik gelir tabi.. (Mage)

sanada banada 80 lwl cahracter versinelr ben amge oalyım sen her istedigin bi caracter iki kişiye eş miktarda gb ve aynı fiyat oranında bir pazar ikimizde düzelim bi char havada karada suda hatta yer altında bile öpreim seni (2taraaftada sc ne debuf ne malice şeklinde tabiki)

• herkes pro ya oyunda abi 10k pls diye ağlayanlar falan forumda takılmıyor sanırım herkesin kolluk yanıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.