Şimdi Ara

Areste Piyasa Düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw bi 60gb aldım aldığıma pişman oldum. ne yapacağımı bilemiyorum 56lvl asas var 59lvl warrior hangisine item alsam karar veremedim. onun dışında edana piyasası şu anki ares piyasası gibiyken 10gb almıştım anca dd15 chitinset+7 cleaver+8 almıştım o paraya ama şimdi bakıyorum 10gb ye edanada dünyanın itemini alabilirm. aynı şeyi areste yaşamak istemiyorum. parayı 1 ay falan saklasam bu piyasa daha düşer mi chitinler 30m ye kdar düşer mi md+8 ler 9gb olur mu bu konuda düşünceleriniz nelerdir. yoksa şimdi item alayımm mı? inanılmaz bir çıkmaz içerisindeyim sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var:)

• dupe çıkmazsa düşer logosda da aynı şekilde idi piyasa +8 md ler 9gb oldu sonra 5 gb ye düştü 1 ayda.bence ex kas asasini 59 yap ona +8 dual shard ve +8 ciitn set al
  • keşke edanada charın olsaymış süper itemler alabilirdin +8 shard +8 chitin set falan
  • Düşer ama emin ol senin durumunda çok kişi var(mesela ben) bu yüzden biraz uzun sürücek ben bekle derim ama 1 aydan fazla beklemen lazım.
  • bence düşer bugün logosta saat 8:30da +8md yi 100m den gördüm
  • düşer mi düşmez mi kimse bilmiyor ben itemleri almaya başladım 10gb falan artacak o 10gb yi saklıyacam düşerse ii bişiler alırım düşmezde daha da yükselecek olursa hemen item çekerim.
    dual md+8
    fp+8 set
    dual kekuring+1
    pp+0
    geri kalan takılardex+9
    dagger+6 /25dagger defans

sizce iş yapar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

düşer mi düşmez mi kimse bilmiyor ben itemleri almaya başladım 10gb falan artacak o 10gb yi saklıyacam düşerse ii bişiler alırım düşmezde daha da yükselecek olursa hemen item çekerim.
    dual md+8
    fp+8 set
    dual kekuring+1
    pp+0
    geri kalan takılardex+9
    dagger+6 /25dagger defans

sizce iş yapar mı
    güsel itemler amacın post kasmak değilse andreeamda iş yapar ma bana sorarsan 70e kas 70ftsi 60-80 templeye bifrosta gir derim o zaman shard+8 düzersin
  • POST kasma meselesi ney anlayamadım. Neden bi mesaj attığımızda herkes pot kasmak amacındasın falan diyolar. ne oluyor sanki kenarda mesaj sayısı fazlaysa. Ben sadece alacağım itemleri söyledim md+8 falan aldımda birkaç tane item isterseniz ss de koyarım. sanırım 70e kasma durumu şimdlik söz konusu değil. ardreamda iş yapar mı??
  • areste +9cleaver alabilirmiyim mesela 10gb+ +8md versem cleaver+9 verirler mi? kaç gb dir +9cleaver
  • ARES PİYASININ DÜŞMESİ İNTİHAR VEDE ÖLÜM OLUR BENCE DÜŞMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

areste +9cleaver alabilirmiyim mesela 10gb+ +8md versem cleaver+9 verirler mi? kaç gb dir +9cleaver

up! ?????????????
  • Düşer bekle sEn
  • bence bekle derim ama fazla bekle millet yılbaşında gb yapar rahatlıkla 1 ay bekle sonra item düz.....
  • Fighter ekle sana yardımcı olayım.Aresde sağlam bi warrior veya asas nasıl olunur ben bilirim
    istanbulstyle.13@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.