Şimdi Ara

areste satılık 80 level mage itemli. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +8 salamender güzel itemdir.mp int oranı normal dağıtıldığında elixir +8 e denk gelir belkide daha iyidir(stuff vuruşlarında elixir daha iyi tabiki )..ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sal için verdiğin int lede kolluk ve botu shell giyebiliyorsun
    areste lvl 62 magemde +8 salamender vardı onu hatırladım ..(gerçi hala var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryatsu -- 13 Aralık 2007; 14:43:18 >
  • Bu mage sadece yavaşlatmak için kurulmuş peki int yerine hp ye verilmesi yavaşlatma şansını azaltmaz mı? Yavaşlatmazsa zaten tp dan başka bi işe yararmıyor. Ben fazla mage oynamadım o yüzden soruyorum. Heralde bu kadar int de yeterli oluyor yavaşlatma için.
  • int yavaşlatmanın süresini arttırır oranını değil o sürede 1 sn gibi birşey yani int vermeye deymez hp verince daha zor ölürsün
    bu bilgiyi çoğu kişi bilmez söyliyim size magede hp statlarını 100 den sonra verince 1 defans artar yani 101 yaparsan 1 defansın otomatik artar 150 stat verirsen 50 defans artar bunu kendim keşvettim
    (not: hp ye 100 den sonra verince defans hemen artmaz moradona veya cz ye ışınlanın yada relog atın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverPlayWithM3 -- 13 Aralık 2007; 18:08:50 >
  • taminim bu magenın adı Britnay:: bole olması lazım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalprst -- 13 Aralık 2007; 19:45:17 >
  • güncel
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeverPlayWithM3

int yavaşlatmanın süresini arttırır oranını değil o sürede 1 sn gibi birşey yani int vermeye deymez hp verince daha zor ölürsün
    bu bilgiyi çoğu kişi bilmez söyliyim size magede hp statlarını 100 den sonra verince 1 defans artar yani 101 yaparsan 1 defansın otomatik artar 150 stat verirsen 50 defans artar bunu kendim keşvettim
    (not: hp ye 100 den sonra verince defans hemen artmaz moradona veya cz ye ışınlanın yada relog atın )

Bu tip mage için en uygunu oasis staff olsa gerek çünkü +8 118mp istiyor ve exceptional elixir atağında dd ve hp de veriyor.

100 den sonra defans verme her karakter için geçerli. Bu yüzden priestlerde zaten chitin giymek shell giymekden daha avantajlı çünkü fazla int istiyor shell, o puanları hp ye verince hem defans farkı azalıyor hemde baya hp fark ediyor ama bazıları hala shell giymekte ısrarlı nedense

• güncel
  • güncel
  • güncel
  • öncelikle merhabalar.........

charınız hala satılık ise charınızı itemsiz olarak oğluma almak istiyorum.....itemsiz diyorum çünkü ares serwerında yeni 80 prestini sattı....char satılık ise lütfen ekleyin görüşelim.....

buying_char123@hotmail.com

• Ya ne adamlarsınız anlamıyorum bu forumda kim 80 char satsa Herife etmediğiniz laf kalmıyor..
    Adam satılık diyor işi gücü bırakıp onlamı uğraşıcak biraz mantıklı düşünün ya SS istiyorsanızda
    insan gibi SS koyabilirmisiniz diyin
    + diğer konuya geleyim +8 salamanderin neresi kötü anlamadım ?
    Atacka bakmaz magede staff için 64 flame +8 elixir gibi bişey bi kac atackı düşük o kadar

Not:Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 365seco365

ben baska charla oynuyodum 75 oldum TheLast gırmıstım sonra char takas olunca gene TheLast gırdım ama sekıl deıstırınce TheL4st gırdım ama clan baskanına soledım TheLast al dıye prıest kullanmayı unutmustuk onun ıcın 4 aldı sızde bılırsınız clan aile oldugu ıcın ole gerekti

türkçeye bakarmısın
  • kaça satıon charı itemli?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.