Şimdi Ara

×Ø× Areste Warrior Planı Ardream ×Ø× (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

quote:

Orjinalden alıntı: SusquN_17

+3 +4 Reb Raptor +8 chitin Set Birkaç Uniqe Takı DD fLn

mantıklı geldi ama şunu merak ediyom ardream warrior rebirth+4 raptor ve çitin seti 59lvlde giyebiliyor mu?

Rb. Basarken mesela +1 Rb. +8 (+5 Rb.) olana kadar str aynı kalır.(224)

Raptor türü silahlar istiyorsan

Exc +4 Rb. Raptor
    +8 Chitin set
    Wp
    Dual OE
    Str, hp vb. veren yeni bir belt vardı
    Dual DR

@CüNeYt788
    Adam ardream demiş.

Bu arada aresin piyasayı bilmiyorum o yüzden "edanaya göre" yazdım

bence de en iyisi bu

• güncelliyorum.

şu an çarda 75gb
    priest fp dd+6
    smite hammer +7

var. arkadaşım sağolsun.:)

şimdi bu parayı nasıl değerlendirebilirm aşağı yukarı 100gb

ben diyorum rebirth+4 raptor +8chitin set dd+6 wp+0 anca yetecek galiba. malum ares diğer serverlar gibi değil biraz pahalı.

diğer serverlara göre söylemeyin aresi iyi bilen piyasa hakkında geniş bilgiye sahip olan kişiler yardım etsin.

raptor+4 (reserve)
    4x chitin
    plate dd+6
    wp+0

bu itemler kaç paraya patlar. tane tane fiyat yazar mısınız?

raptor+4 ü 20gb ye bulabilirmiyim?
    chitin set 30gb midir?
    wp 12gb diye biliyorum
    plate dd 10gb sizin bilginiz varsa başka yardım bekşliyorum. piyasa tam bilmiyom:):)
  • Ares piyasasını biLmiyorum
    Ama Tahminimce Chitin 30gb Tutmaz
    Wp Daha Ucuzdur
    DiğerLerini biLmiyorum YanLışsa DüzeLtin

Not:BaşLığı fLn da EditLe iLk Mesajınıda Değiştir
  • bak şimdi +8 raptor yerine +8 mirage sword al +8 chitin seti cek takılarıda mutlaka bi wp al görev yüzükleri warriorda cok ıyı yeter öte gecmeye gerek yok küpelerdede unique bişeyler bulabılırsen senden iyi si yok dd yi unutma tabi

(ms dememın sebebi cok seri combo yaparsın + +7 +8 chitin set giyebilirsin atak raptor kadar olmaz ama kombo yapabılıyosan elınden pek kacan da olmaz
  • ms warriora atak vermezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
  • quote:

ms warriora atak vermezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!

kac tane warrior char kasıp oynadın ? merak ettım tamam raptor kadar atak vermez bu gercekte hb giga falan bunları gecer arkadasım öneri istedin verdim daha ne gerilim yapıyosunki bilip bilmeden
  • oLabiLir
    Bende Geçen Bi warriorun eLinde Ms Gördüm.Ondan oLabiLir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed VeyseL -- 8 Ekim 2007; 16:31:27 >
  • ya kardeşim ben 2.5 yıldır knight oynuyorum( adam akıllı, yoksa 3.5 yıldır oynuyorum) warrior ve asastan başka çar oynamadım. Ms nin atağına bakıp aldanmayın priest silahıdır warriora atak vermez. isterseniz deneyin ve görün tecrübelerimiz var bizim.
  • mıllet +8 shell sety +8 raptor dıor hala

Bence rebırth +6,+7 Iron Impact +7 DOl +8 toto +8 ımp warrıor dd 25 ,sowrd felance felan ıvır zıvırlar +8 chıtın set(Muhakkak) çek taşşşşş gibi olr
  • quote:

ya kardeşim ben 2.5 yıldır knight oynuyorum( adam akıllı, yoksa 3.5 yıldır oynuyorum) warrior ve asastan başka çar oynamadım. Ms nin atağına bakıp aldanmayın priest silahıdır warriora atak vermez. isterseniz deneyin ve görün tecrübelerimiz var bizim.

tecrübeni yiyim senin sen demek ki bi s2m bilmiyomussun ya biladewr ac bi humman babar elindeki silaha bak ilk acılırken Ms sen nasıl warrior oynadın bılmıyorum hem 70 görevinde Ms Kalkan Spear veri olar nie Ms verio ozaman anlamadım o +7 ms +7 gigadan iyi bunuda bılıyomuydun cok bılmıs warrior hesapta warrior kasmıs kardews cok bilen cok yanılır bu arada ılkkez senden duydum Ms nın priest orjinal silahı oldugunu warrior silahıdır fakat Bp yede gider onada atak verir sen akıl istiyosun verilen aklıda tınlamıyosun elestiriyosun yok 3,5 senede warrior rogue kasıyom dıye madem kasıyon bılıyon bu işi hani sölüyon ya ozaman mılletten nie akıl istiyon git tecrübelerinden faydalan

• tamam madem ben yanlış biliyorum başka biri söylesin atak verir mi vermez mi. verir tabi ama azıcık verir
  • Bence +8 EXP RAPTOR +9 FP SET KAFALIK DD BULURSAN İYİ OLUR ( FP ) TAKILARIDA KALAN PARAYA GÖRE DEFANS A AGIRLIK WER DİAMOD RİNG WEYA ROC FALAN

O KADAR PARAYI NERDEN BULDUN LA
  • quote:

tamam madem ben yanlış biliyorum başka biri söylesin atak verir mi vermez mi. verir tabi ama azıcık verir

Bak gülüm raptor kadar vermez yanlız dehset kombo yaprsın o silahla sölede bişey söliyim sana +8 ms +7giga ve +7 hb +7 ii den daha iyi atak verir ms de +7 olsa +7 ii belki gecebilir kesin bişey söleyemicem ama +8 Ms bulursan kacırma derim sadece tavsiye

• quote:

tamam madem ben yanlış biliyorum başka biri söylesin atak verir mi vermez mi. verir tabi ama azıcık verir

VERİR...
  • adam koca koca yazmış hala edenada olsan maneste olsan yazmıssınız bravo
  • +8 ms atack verir canım
  • warrior plate dd 25 almana gerek yok bence dd 15 chitin warriorda idare eder +8 chitin set wp ske belt al kalan paraya göre bi silah al hala para arttıysa dual we almaya çalış

-silah olarak -
    +7 hb
    +4 reb raptor den birini seç
    +8blade axe
    +7 ii
  • fp +9 set rebith +4 raptor We dual wp belt of str roc dual alabilirsen güel olur
  • +7 giga +8 fp set dual roc wp fln işte
  • +7 giga +8 chitn set wp geri kalan takılar 9 veya 10 str takı olursa ii olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.