Şimdi Ara

ARGO Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
13.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

rf gibi bi yerlere ele gecirp savaslarda güc elde etmesi felan

bende diyorum bu konuya yazmiştim ama yukardaymiş
  • ^üst

quote:

Oyunu Alaplaya yayınlayacakmış Avrupa'ya. Umarım Türkçeleştirmeye çalışıp da berbat etmezler. Gerçi epey geç çıkacak 2011 - Q1. Daha 2009'da grafikleri güzel geliyordu da geçti artık dönemi.

Biraz mesaj okumayı öğrenseniz çok iyi olacak aslında.
  • yukarı asagi saga sola bakmayla ne alakasi var ? bintane online var kactanesi verilen tarhite cıktı ? 100 kere degişir zaman konu asagilara gitmiş belki güncelleyen olmadı unutuldu ? hicbiri olmasa bile cevaplamazsin olur biter. Burda hic kimse liseli ergenlerden okumayı ogrenecek degil.yazan yazar yahu size ne ne takılıyorsunuz bukadar adam görmez gece gec olmustur uykulu gormez yazar merak eder yazar her konuda yukarı bakın yuarı bakın bune bse derdimde ban ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Şubat 2011; 2:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

yukarı asagi saga sola bakmayla ne alakasi var ? bintane online var kactanesi verilen tarhite cıktı ? 100 kere degişir zaman konu asagilara gitmiş belki güncelleyen olmadı unutuldu ? hicbiri olmasa bile cevaplamazsin olur biter. Burda hic kimse liseli ergenlerden okumayı ogrenecek degil.yazan yazar yahu size ne ne takılıyorsunuz bukadar adam görmez gece gec olmustur uykulu gormez yazar merak eder yazar her konuda yukarı bakın yuarı bakın bune bse derdimde ban ..

2011'in ilk çeyreği geçti de ben mi bilmiyorum? Geçmediyse yeniden sormanın ne mânası var? Zaten birşey olunca güncelleniyor herhalde?
  •  ARGO Online

CB yakında başlıyormuş. İlk phase'a herkes giremeyecekmiş. Sadece başvuru yapan ve seçilen kişiler.
    İkincisinde keyler dağıtılacakmış sitelere falan. Bir de başvuru yapan bütün kişiler seçilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

ARGO Online

CB yakında başlıyormuş. İlk phase'a herkes giremeyecekmiş. Sadece başvuru yapan ve seçilen kişiler.
    İkincisinde keyler dağıtılacakmış sitelere falan. Bir de başvuru yapan bütün kişiler seçilecekmiş.

ben 2 ay öncesinden alaplayada görünce basvurmustum bayadır mail atmadılar nese yakında oynarızda grafik bakımından şimdiki zamanın grafiklerine göre geride kalmıs ama zevk verdikden sona grafik fazla önemli degil ama bu kadar beklerlerse oyunu cıkartmak için tabi eskir

• The long and nerve stealing waiting time is finally over. The ARGO Closed Beta has been started and will run until 22nd of March.

Download the client here:http://torrent1.alaplaya.eu:6969/torrents/argo_cbt2_setup.zip.torrent?6A0FE75C11930F460F2716564D96076F3E1E5BD3

Two factions – two philosopihies! Which one would you choose? Do you see the future of mankind in the evolution of technologies or in the symbiosis with nature? It is one of the most important decisions a human has to make. In what do you believe?

Bear in mind that all accounts will be reset after the Closed Beta Time is over. The cash shop won’t be available during the CBT.

Enjoy ARGO
    Your alaplaya Team

ŞİMDİ CBT YE SEÇİLMİŞMİ OLUYORUM BOŞA İNDİRMEYELİM

• quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

The long and nerve stealing waiting time is finally over. The ARGO Closed Beta has been started and will run until 22nd of March.

Download the client here:http://torrent1.alaplaya.eu:6969/torrents/argo_cbt2_setup.zip.torrent?6A0FE75C11930F460F2716564D96076F3E1E5BD3

Two factions – two philosopihies! Which one would you choose? Do you see the future of mankind in the evolution of technologies or in the symbiosis with nature? It is one of the most important decisions a human has to make. In what do you believe?

Bear in mind that all accounts will be reset after the Closed Beta Time is over. The cash shop won’t be available during the CBT.

Enjoy ARGO
    Your alaplaya Team

ŞİMDİ CBT YE SEÇİLMİŞMİ OLUYORUM BOŞA İNDİRMEYELİM

evet seçildi indirebilirsin ayın 8 inde başladı CBT 22 sine kadar sürecek ben seçilememişim 2 accountla basvurmustum oysaki ama hala basvurular devam ediyor

• Key ile kayıt oldum ben. Giremeyecek miyim şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Key ile kayıt oldum ben. Giremeyecek miyim şimdi?

msn den sana key yolladilarmi ? yolladilarsa siteden altive edip girebilirsin yoksa basvuru yap bi sans verirler heral
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

msn den sana key yolladilarmi ? yolladilarsa siteden altive edip girebilirsin yoksa basvuru yap bi sans verirler heral

Hayır ben bir siteden key aldım.
  • Ben indirdim oynadım lvl 7 ye kadarda kastım. Grafik olarak sıradan geldi yani KO v.b. gibi ama konu olarak ise çok farklı bir şans vermeye değer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

Hayır ben bir siteden key aldım.

alaplaya ya gir giris yap oyunlarda argo yu seç sol tarafda "enter beta key" yaziyor tıkla key i gir ve indir oyunu bende baska siteden buldum key indiriyorum suan

• saat sabah 6:23 oyuna anca giricem bi 10 dk ya ne inmez oyunmus 3.5gb bide internet download managerle iniyo :D nese giriyorum oyuna azsona birkaç ss ile görüşlerimi yazarım pc basında uyumazsam
  • evet yine ben oyunu beğendim acıkcası sardı beni zevkli ahanda ss ler size

ARGO Online

1 tane resim koyabildim spam olmasin diye ard arda mesaj atmayim dedim imageshack da bi acaiplik var resim yüklenmiyor burdan attım buda tam güç ucarkene

ARGO Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 10 Mart 2011; 8:05:36 >

• Oyunda fame sistemi varmı diğer oyuncular senin fameni görebiliyormu

Karahandaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Oyunda fame sistemi varmı diğer oyuncular senin fameni görebiliyormu

Karahandaki gibi

suan bazı özellikler kapalı cbt diye ama olabilir suan pk yapılan bölgeye giremiyoruz bu arada benden baska oynayan varmı acep bişe sorcam yesil isaretli görevler bitti sarılarda bitti ama dısarda 4 tane daha var bi arkadasa su ucan motorlardan vermisler satında alınmıyo petlerde satılmıyo nerden alınca veya görevden verilcek pet ve mounth shoplarda sadece skiller ve potları var

ayrıca oyunda enchant sistemi cok gelişmiş p4p oyunlar tarzı blueprintsler le biseler tarif oluyo onlarda dan yapıyoruz
  • ob ne zaman olacak
  • birkac ss daah eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.