Şimdi Ara

ARIEL 9 KG TOZ DETERJAN 40.90 KARGOSUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6N diye egede yerel market
  • güvenemedim ben
  • Merhaba,

50 adet sipariş geçtim,bakalım.Fiyat süper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmiş. güzel fiyatmış

• yahu beyler bu fosfat bombası kimyasallara para vermeyin. gidin doğal eti matik alın yumuşatıcısız kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

yahu beyler bu fosfat bombası kimyasallara para vermeyin. gidin doğal eti matik alın yumuşatıcısız kullanın.
    Kesinlikle katılıyorum. Kendi malımızı kullanalım arkadaşlar, bizi bizden daha iyi düşünen olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Merhaba,

50 adet sipariş geçtim,bakalım.Fiyat süper.
    Hakan, Hakaaaaaan.
  • 2 adet aldim ama ses yok adamdan. kargo yapmadilar 3 gün oldu..birazdan iptal edecem başka çare yok :)

• arkadaşkar iadesi bayramdan sonraya kalan varmı ? Bu GG mh ye ne sövsem az..ağzıma gelene söyledim ama hala çözümden uzak hiçbirşey yapamıyor anca boş boş dinliyor sizi.Satıcıya yapılan yorumlara bak öyle konuş diyorum inceleme başlattık diyor.Bugün'de ürününüz kargolandı diye mesaj geldi kargo takip numarasını giriyorsunuz sahte çıkıyor..geçen ay izmir'de biri kullanmış gözüküyor.

Kargo takip numarasıda sahte bak ne olacak diyorum iade süreci başlatın diyor böyle lanet ve saçma sapan bir firma işte...takip etmeyip otomatik onay verilirse ne olacak..milletin parası bu dolancırıya gidecek.Allah belanı versin GG başka birşey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.