Şimdi Ara

Arındır hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bc bize q atıyor biz onu engellemek için bize kolu değmeden mi arındıra basmalıyız yoksa değdiği anda basınca yarı yolda mı kurtuluyoruz Birde bu büyü ne zaman nerde alınır yardımcı olur musunuz ?

• zamanlamayı çok iyi ayarlaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz q sunu engelleyemezsin diye biliyorum knockback engellenmiyor. Qss le bile engellenmiyor, tek yolu qss+flaş yapmak.

• Blitz Q'suna direk arındır basarak kurtulamazsın, bir dash skilli de gerekli onun için. Mesela Vayne oynuyorsun, direk arındır basarsan adamın kucağına gidersin, ama Arındır Q veya arındır flash atarsan hemen çıkabilirsin. Knockuplarda da bu geçerli. Cleanse her cc'yi kaldırıyor ama bazılarda tekrardan hareket edebilmek için bir dash ya da Flash gerekli.
  • Öncelikle knockup ve knockback oyunca süresi kısaltılamayan ( sıvışma ve merkürün adımları işe yaramaz) ve kurtulma olmayan yegane cc'ler. Ancak bununla ilgili bir video vardı, tam olarak kendine has bir cc değiller, havaya savurma diye geçer ancak havaya savurma+stun şeklinde çalışır. Yani qss veya arındır ile stun kısmını kaldırıp havada iken flash ve blink yetenekler kullanılabilir diye biliyorum ( ez e, kata e, kassa ult). Nerede arındır alınır sorusuna gelirsek de, jung ve koridor rakibinizde ağır cc varsa alınması gerekli olur, eğer ki liss , amumu gibi iki hard ccli birine karşı lane oynuyorsanız alınabilir. Diğer türlü ise tp, ignite, heal , barrier varken pek tercih etmeye gerek olmaz. Ki lcs'te filan bile qss alıp hallediyorlar

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Doğru cevap

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anladım teşekkürler :)

her ccy, kaldırmıyor malz ultisi ww ultisi nami q sundan kurtulamazsın arındır ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

her ccy, kaldırmıyor malz ultisi ww ultisi nami q sundan kurtulamazsın arındır ile

doğrudur onları unuttum tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

Malz ve dabılyu ar dabulyu icks'in ultileri sindirmedir, qss ile veya malz ve ww yi sersemleterek veyahut mikhaelin kazanı ile kurtarılabilinir. Ancak naminin q su bildiğin knockup olduğu için, qss/arındır/mikhael+flash ile kurtulunabilir, ben böyle biliyorum en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 13 Kasım 2016; 20:32:32 >
    quote:

ACTIVE: Nami sends a bubble towards the targeted area, dealing magic damage to all enemies hit, Sight icon revealing them, and Stun icon suspending them for 1.5 seconds.

wikide böyle geçiyor nami q su yakın zamanda değişiklik olmadıysa ya da yanlış anlamadıysam arındır ile kurtulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Blitz q sunu engelleyemezsin diye biliyorum knockback engellenmiyor. Qss le bile engellenmiyor, tek yolu qss+flaş yapmak.

Blitzin Q su knock up değil stun.
    naminin q su stundır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Blitz q sunu engelleyemezsin diye biliyorum knockback engellenmiyor. Qss le bile engellenmiyor, tek yolu qss+flaş yapmak.

Blitzin Q su knock up değil stun.

Ne stunı oğlum

Öyle olsa merkür alınca daha az çekmesi lazım. Qss basınca yarıda kesilmesi lazım.

• Byakuran kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisi de. Nami Q'su Velkoz E'Si ve Yasuo R'si Suspension denen farklı bir Cc, aynı anda hem stun hem knock up atıyor. Ama bunlardan direk Qss veya Cleanse kullanarak çıkabiliyorsunuz dash veya flash olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Aslında ikisi de. Nami Q'su Velkoz E'Si ve Yasuo R'si Suspension denen farklı bir Cc, aynı anda hem stun hem knock up atıyor. Ama bunlardan direk Qss veya Cleanse kullanarak çıkabiliyorsunuz dash veya flash olmadan

Suspression silinemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Suspression silinemiyor

Türkçesi ile süspansiyon demiş adam zaten yani yaylanmak, yani havaya savurmak. Senin dediğin sindirme oluyo malz ve ww ultisi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Suspression silinemiyor

Türkçesi ile süspansiyon demiş adam zaten yani yaylanmak, yani havaya savurmak. Senin dediğin sindirme oluyo malz ve ww ultisi yani

Fail oldum za xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bildiğim kadarıyla Nami Q suna Yasuo R basamıyor
  • Yer değiştirme skillerini arınndır ile engelleyemezsin.Mesela alistar Q atarsa,arındır bassan bile yere düşmeyi bekleyeceksin.Aynı şey blitz Q'su için de geçerli.Seni harekete geçiriyor,istediği yöne çekmeden hareket edemezsin.Sıçran varsa o ayrı,qss+flaş yaparsan her şeyden kurtulursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.