Şimdi Ara

Ariston beyaz eşya ne kadar iyidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güzel makine alınabilir
  • DonTouchMe D kullanıcısına yanıt
    Makine fena değil. Fakat rulman amortisör gibi parçalarını BSH grubuna göre pek sağlam bulmuyorum. Ürünün avantajları yıkama hareketleri buhar programları olması. Eksisi ise buhar jeneratörü ile buhar püskürtmesi daha etkili ama sularınız kireçli ise bir süre sonra kireç den tıkanıp büyük masraflar çıkaracaktır. Ve rulman amortisör gibi parçalarını BSH grubuna göre pek sağlam bulmuyorum. Yoksa güzel ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Makine fena değil. Fakat rulman amortisör gibi parçalarını BSH grubuna göre pek sağlam bulmuyorum. Ürünün avantajları yıkama hareketleri buhar programları olması. Eksisi ise buhar jeneratörü ile buhar püskürtmesi daha etkili ama sularınız kireçli ise bir süre sonra kireç den tıkanıp büyük masraflar çıkaracaktır. Ve rulman amortisör gibi parçalarını BSH grubuna göre pek sağlam bulmuyorum. Yoksa güzel ürün

Sular kirecli evet hocam malasef dediginiz gibi kirecte sikinti yaratabilir 😕 bize dayaniklisi lazim allah razi olsun yapici bi yorumdu aydinlattiniz sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Sular kirecli evet hocam malasef dediginiz gibi kirecte sikinti yaratabilir 😕 bize dayaniklisi lazim allah razi olsun yapici bi yorumdu aydinlattiniz sagolun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.