Şimdi Ara

Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzaktan bağlantı programı ama bilgisayar internet çıkmıyor ve ben internet üzerindan bağlanmak istiyorum fakat ağda bulunan başka bilgisayarlar çıkıyor internete çıkan bir bilgisayara radmin kurdum ve o bilgisayar üzerindende uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanıyorum fakat bu o bağlı olduğum bilgisayarı meşkul etmiş oluyorum çözüm arıyorum ne yapabilirim. nasıl bir program yada sistem ile yapabilrim acil yardım lütfen

• hocam sağol ilgilendiğin ve yardımın için fakat benim girmek istediğim bilgisayar ana bilgisayar ve internete çıkmıyor, fakat bağlı olduğu network üzerindeki diğer bilgisayarlar çıkıyor, internete çıksa hiç sorun yok zaten , benim şu anda yaptığım, radmin ile bir bilgisayara bağlanıp o bilgisayar üzerinden uzak masaüstünü kullanmak kaydı ile ana bilgisayara ılaşıyorum, ama radmi ile bağlandığım bilgisayarı meşkul etmiş oluyorum , ya bu işi bir programla çözücem yada ana bilgisayara girebilmek için proxy üzerinden oluyorsa eğerinternete çıkmak yani ana bilgisayarı internete çıkarsam bile sadace kullandığım program ile o bilgisayara ulaşmam lazım başka hiç bir yolla bu bilgisayara girilmemesi gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Bir şarkı arıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Tilki Arıyorum ACİL .
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.