Arkadaslar bir program arıyorum Uzaktan bağlantı programı ama bilgisayar internet çıkmıyor ve ben internet üzerindan bağlanmak istiyorum fakat ağda bulunan başka bilgisayarlar çıkıyor internete çıkan bir bilgisayara radmin kurdum ve o bilgisayar üzerindende uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanıyorum fakat bu o bağlı olduğum bilgisayarı meşkul etmiş oluyorum çözüm arıyorum ne yapabilirim. nasıl bir program yada sistem ile yapabilrim acil yardım lütfen
hocam sağol ilgilendiğin ve yardımın için fakat benim girmek istediğim bilgisayar ana bilgisayar ve internete çıkmıyor, fakat bağlı olduğu network üzerindeki diğer bilgisayarlar çıkıyor, internete çıksa hiç sorun yok zaten , benim şu anda yaptığım, radmin ile bir bilgisayara bağlanıp o bilgisayar üzerinden uzak masaüstünü kullanmak kaydı ile ana bilgisayara ılaşıyorum, ama radmi ile bağlandığım bilgisayarı meşkul etmiş oluyorum , ya bu işi bir programla çözücem yada ana bilgisayara girebilmek için proxy üzerinden oluyorsa eğerinternete çıkmak yani ana bilgisayarı internete çıkarsam bile sadace kullandığım program ile o bilgisayara ulaşmam lazım başka hiç bir yolla bu bilgisayara girilmemesi gerekiyor