pek yazmasmada hergün sayfayı okumadan güne başalamayan bi arkadaşınızım ,
internetten araştırmalarım sonucu aracıma sırf arıza lambası falan yakmasın diye beyaz kısa far almaya karar verdim philips ampül almak isterken kendi güvenilir aksesuvarcıma sorayım bi dedim o da arıza ışıgı yakmaz güvenilir bi ampül diyip inwells h7 marka bi ampül sattı araca kendim montajladım şimdi ama hem sag hem sol kısa hüzme diyip araç uyarı veriyor o kadar ugrastım söküp geri götürmek zoruma gider ama arıza lambası yakmasıda ürkütüyor canbusa beyine bi zarar vermesinden korkuyorum bu şekilde 1 yıl binip sonra orjinale dönmek istiyorum sizce bi zararı olurmu :( bu arada iyi inceledim ampüller göz almıyor sadece ufak kardeşimin xenon hevesi geçisin fikirlerinizi rica edim
saygılarımla .
ARAÇ ASTRA J EDİTİON
Uzakdoğu markası bir ampul almışsınız. Aracın elektrik sistemine zarar verebilirsiniz. Bence Philips ya da Osramdan şaşmayın. Ama işin doğrusu merceksiz fara xenon takılmasını karşıdan gelenler için sakıncalı buluyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme