5000 km de mazda 3 impressive sahibiyim. 2 gün önce uzun yolda giderken bir ara soldaki bilgi ekranının(tüketim, menzil vs. gösteren) rengi soluklaştı. bu olay 2-3 sefer oldu ve kendiliğinden 5-10 dk sonra düzeliyor. dikkat ettim ekranın önündeki klısım ısınınca bu olay oluyor. daha önce başına bu tarz bi olay gelen varmı? fikirlerinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: albucasis
5000 km de mazda 3 impressive sahibiyim. 2 gün önce uzun yolda giderken bir ara soldaki bilgi ekranının(tüketim, menzil vs. gösteren) rengi soluklaştı. bu olay 2-3 sefer oldu ve kendiliğinden 5-10 dk sonra düzeliyor. dikkat ettim ekranın önündeki klısım ısınınca bu olay oluyor. daha önce başına bu tarz bi olay gelen varmı? fikirlerinizi bekliyorum.
Sadece soldaki ekran mu soluklaşıyor?Işığı mı azalıyor?Bildiğim kadarıyla ışık, kadranların solundaki ışık ayarıyla oynayınca soldaki ve sağdaki radyo klima ekranının ışığı değişiyor.
sadece soldaki beyaz ekranın ısığı koyulaşıyor. kendiliğinden oluyor. 5-10 dk sonra normale geliyor. sanırım ısınmayla bi alakası var.
Bence servisle hemen görüşün gerek buradan gerekse başka forumlardan ilk defa böyle bir şey duydum...
kaloriferin cikis yerini cam ya da on tarafa verince o saha cok isindigi icin oluyor. sizin dediginiz gibi servis yolu gorundu heralde...
yav ne soluklanması..far sensörü farları yakınca oluyor o.. bazen gündüzleride farları yakıyor farları kapantınca anlarsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme