Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Arızalı AORUS GTX 1080 ti Water block extreme sıvı soğutmalı ekran kartı
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
"hiç bir teknik yeterliliği olmadığı için RMA servis adındaki sahtekar firma"
Bu karara nasıl vardınız ? bu arada hangi firma adını öğrenebilirmiyiz.?
-
Bu forumda 3500 TL'yi çöpe atacak adam tanımıyorum.
-
Geçmiş olsun fakat arızalı bir ürün için fiyat yukarıda maalesef. Forumda 1000 liraya suprim x 3060 satıldı riser ters takıldığı için..
-
Uzun süredir bilgisayar başına geçememiştim. SOrunlarınızı cevaplıyayım.
Gigabytenin orjinal teknik servisi. Ürünün garantisi olduğu için ilk olarak oraya gönderdim. Firmanın adı RMA servis. Gigabyte türkiye yazdığınızda çıkar.
GIGABYTEGIGABYTE TÜRKİYE Teknik Servis +90 212 288 52 96 | GIGABYTEhttp://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-uskartın 3500 TL etmesindeki sebep sıvı soğutma bloğunun sağlam olması ve ufak tamir edilebilir durumda olması.
RMA servis e kart gittiğinde ve sonrasında geldiğinde üzerine damlatılmış kocaman bir lehim topu vardı. O lehimden dolayı Windows açılma sesi duyulan ekran kartı PSU yu kısa devre yaptığı için hiç açılmamakta idi. Lehimi temizledikten sonra eski arızalı haline geri döndü.
Bilgisayar parçaları Tv ve elektronik cihazlarımızı tamire götürdüğmüzde,
verilen fiyatı kabul etmeyip iade talebinde veya onarımmümkün olmaması gibi durumlarda,
elektronikçilerin çoğu ürünü aldığı gibi teslim etmiyor.
arıza ararken yaptığı abuk sabuk lehimlemeler ve işlemler..
ve bir kısmıda onarımı bir daha yapılmasın diye sabote işlemler.
belki firma sahibi haberi olsa çalışanını işten çıkaracak ama.
işte bunlar ispatlandığında firmalarda zarar görüyor.
kaos bir durum elektronikte ispatta zor geçmiş olsun diyebilirim.
-
Teşekkür ederim. Yoğunluktan gözden kaçırdığım kontroller ve ihmaller sonrasınya beklenen oldu. Sıvı soğutma işi keyifli ama boş adam işi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
aradan epey zaman geçmiş ama halen satılık mı? Bende de aorus extreme 1080ti sıvı soğutma olmayan modeli var. Fanların ve rgb lerin olduğu kısım kozmetik olarak sorunlu. Macun ve pad değiştirken ufaklık masadan soğutma kısmını düşürdü, fan ayakları kırıldı, ön taraftaki ışıklandırmayı tutan ayaklar kırıldı. Karttan memnun olduğum için yapıştırdım kullanmaya devam ediyorum. Halen satılıksa ve hesaplı bir fiyat olursa almak isterim. Diğer türlü almak istersen bendeki kartı da satabilirim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu forumda 3500 TL'yi çöpe atacak adam tanımıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X