Arkadaşlar telefon arızalıdır suya düşmüştür, servise gönderme imkanım olmadı yeni telefon aldığım için yaptırma ihtiyacı duymadım, lakin götürdüğüm normal bir tamirci tamir edemiyeceğini söyledi, telefonu yedek parça olarak kullanabilir alacak olan arkadaş. Yanında şarj makinası ve kulaklığı da gönderilecektir (her ikiside sorunsuzdur) Fatura mevcuttur birlikte gönderilir. İlgilenen arkadaşlar pm'e yazabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Arkadaşlar telefon arızalıdır suya düşmüştür, servise gönderme imkanım olmadı yeni telefon aldığım için yaptırma ihtiyacı duymadım, lakin götürdüğüm normal bir tamirci tamir edemiyeceğini söyledi, telefonu yedek parça olarak kullanabilir alacak olan arkadaş. Yanında şarj makinası ve kulaklığı da gönderilecektir (her ikiside sorunsuzdur) Fatura mevcuttur birlikte gönderilir. İlgilenen arkadaşlar pm'e yazabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
fiyat nedir?
BENİM BİLDİĞİM SUYA DÜŞEN GARANTİ DIŞI OLUYOR ZATEN....
Zaten garantisi devam ediyor demedim kardeş telefon şu an çalışmıyor alcak olan arkadaş tamamen yedek parçe amacı ile almalı belkide yaptırabileceği bir yer vardır. Ben yapılabilirde demedim sadece bir tamirciye götürdüm oda ben yapamam servise gönder dedi garanti kapsamı dışında kaldığını bildiğim için uğraşmak istemedim biliyorsunuzdur telefonlar su ile temas edince kapağın altındaki etiketler renk değiştirir benimkiside kırmızıya döndü. Rakam olarak aklımdan geçen fiyat 40 ytl dir en azından sağlam kulaklık ve sarj makinası var yanında. Forumun birinde telin arka kapağının 25 ytl olduğu yazıyordu yanılmıyorsam.