Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    steamde uzun süredir çok satanlar listesinde birinci sırada serverlara bakıyorum çoğu dolu bu gidişle konsol içinde çıkarırlar diye düşünüyorum haliyle optimizasyon için uğraşmaları şart oldu :)
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk duyurusu yapıldığında yeni nesil konsollar için çıkaracaklarını açıklamışlardı. Hatta geçen denk geldim, yapımcı eğer yeni nesil konsollarda erken erişim gibi bir özellik gelirse hemen oraya da çıkarırız diyordu. Optimizasyonun kötü olmasının yanılmıyorsam birinci nedeni unreal 4'ün çok yeni olması diğer neden de daha 7 aylık bir oyundan bahsediyoruz ve takıp topu topu 40 kişilik. Buna rağmen şimdiye dek çıkardıkları yamalarla (denge yamaları hariç) oyun oynanılabilir seviyeye getirmeye başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

bugün gelen ve gelecek olan güncellemelerle önemli performans iyileşmesi olacakmış. ilk gün herşey epic 1920x1080 de 11 fps ile oynuyodum. dün son güncellemeyle aynı ayarlarda 16 fps idi. şimdiki büyük performans güncellemesinide indirdim sonuçları yazarım

edit:
    ilk gün herşey epic 1080p: 11 fps
    dün herşey epic 1080p: 16 fps
    bugün herşey epic 1080p: 20fps
    edit2: sonraki güncelleme ile 21-22 arası seyrediyo herşey epic iken ve gpu kullanımı artık %100 de. olması gerektiği gibi.

daha gelecek bikaç güncelleme daha var bunun gibi. 1 sene sonra artık hallolmuş olur optimizasyon sorunu. şuan zaten gölgeler epic değilde high yapınca, ground clutter ı ortaya çekince, resolution scalei %100 yerine %80 yapınca 28-32 fps arası oynatıyo ve görüntü kalitesi epic gibi duruyo. şuan gtx 970 ile kaliteden ödün vermeden oynanabiliyo sayılır.

Selam Hocam. Konuyu başından beri takip ediyorum da bu oyunu ve Optimizasyon sorununu en iyi takip eden sensin sanırım

Soracağım şey şu ; 2.4 ghz işlemci turbo ile 3.0 oluyor , gtx 630 m 2 gb ekran karti , 8gb ddr 3 ram var sistemimde.. Sizce fps de sıkıntı olur mu ? epic de oynamam zaten grafikler yeterince iyi görünüyor high tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzZ31 -- 29 Haziran 2015; 13:19:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Fx6300 Gtx 660 8gb Ram Low 10-15 Fps Sen 630 La Ne Alırsın Bilemem Ama Zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Hocam Fx6300 Gtx 660 8gb Ram Low 10-15 Fps Sen 630 La Ne Alırsın Bilemem Ama Zor

Boşuna bulaşma diyorsun yani Bunun bi deneme sürümü flan yok mu ? Kasıyorsa geri verelim flan

• OguzZ31 kullanıcısına yanıt
    2 saati gecmezsen geri iade edebiliyorsun.

• OguzZ31 kullanıcısına yanıt
    oyun o ekran kartıyla açılır belki ama oynanacak seviyede olmaz sanırsam hiçbir ayarda
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Aslinda çok heveslenmistim hoşuma gitmisti oyun ama kısmet değilmiş , yeni bi sistem toplayim o zaman .. teşekkür ederim

• Ben anlamiyorum ki far cry 4,gta 5 butun ayarlari maksimum a getirip 1920x1080 cozunurlukde hic kasmadan oynuyorum.bu oyunu high da oynayamiyorum.birsey dikkatimi cekti epic ayarda parantez icinde titan x ekran karti yaziyor.cok abartili bir grafik olur anlarim da bu oyuna titan x istemesi biraz komik olmus.

• LİUX kullanıcısına yanıt
    oyun su anda erken erişimde kasması normal ama son gelen güncelleme ile baya fps artısı oldu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

oyun su anda erken erişimde kasması normal ama son gelen güncelleme ile baya fps artısı oldu ;)

Umarim cok daha guzel yerlere gelir oyun.son gelen yamadan haberim yoktu deneyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİUX -- 29 Haziran 2015; 21:39:59 >
  • Topluluk düşüncesi

Merhaba arkadaşlar.Oyunu 7 kişi ile 412.serverde oynuyoruz bayada gelişmiş durumdayız en gec iki güne trex kapımıza köpek gibi baglarız ^^.Oyunda Rus ve Cinliler aktif olarak çok kalabalık şekilde oynuyorlar bunun üstünede Agresif bir oyun sergiliyorlar oyunda nekadar gelişirsen geliş sayı olarak rakipden azsan malesef yeniliyorsun o yüzden Daha oyuna başlamayan veya bulundugu serverde fazla gelişmeyen türk arkadaşları bulunduğumuz servere bekler ve çevremizde ev kurmalarına yardım ederiz bunun üstüne karşılıklı olarak savunma,Hayvan evcilleştirme gibi etmenlerdede birbirimize yardımcı oluruz bu sebeplerden dolayı yakın cevrelerde kurulmayı öneriyoruz. Bu düşüncede olan arkadaşlar beni steamdan eklerseniz sevinirim.

Steam ıd:QuenIIV

Bizim oraların resimleri ^^

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

• Birkaç saat sonra gelecek yama ile oyuna yeni deniz dinazorları ekleniyor.
  • Oyunu yeni satın aldım.Benimle birlikte oynamak isteyenler özel mesaj atsın.
  • Ben dell 7537 ile Torrentten indirdigim v180 ile Local da Low da 20-30 arasi fps aliyorum ilk dogulan sahilde.

Siz nasil o islemci ve kartlar ile low da oynayamiyorsunuz anlamadim.

Heralde local online arasinda pek fark olmaz ama ne yazikki oyun low da oynanacak bir oyun degil low a cekince bildigin pixel online oluyor.

Not:Korsan edinme sebebim oyunu satin alip kaldirmadigi icin iade etmemden kaynakli oyuna gelen buyun yamalarda oyuna bakiyorum orta ayarya 30+ fps seviyesine gelirse tekrar satin alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 30 Haziran 2015; 10:45:50 >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda fps ye en fazla etki eden şey tecrübe ettiğim kadarıyla çözünürlük, bu da gösteriyor ki bir çok kişi ayarları low'a alırken çözünürlüğü düşürmüyor 7

Bu arada bir ertelenme daha yaşanmazsa yarım saate yeni yama geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Bu oyunda fps ye en fazla etki eden şey tecrübe ettiğim kadarıyla çözünürlük, bu da gösteriyor ki bir çok kişi ayarları low'a alırken çözünürlüğü düşürmüyor 7

Bu arada bir ertelenme daha yaşanmazsa yarım saate yeni yama geliyor.

Gölgeler, post process altta ki advence ayarlar, yer ve gökyüzü kalitesi falan hepsinin fps ye baya bi etkisi var.

Herşey epic alıp fovu düşürünce bildiğin gerçek gibi oluyor görüntü o kadar güzel ki ışıklar yansımalar falan, eskiden ayar kısıp 40 60fps de oynardım ama artık epicte oynıcam 20 25 fps de:D

• VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam hepsi ediyor ,fakat ayarları deneyince en fazla fps kaybını resolution scale'den aldım. Win10 un çıkmasına az kaldı eğer yapımcıların dediği doğru ise dx12 ile rahat %20-30 arası performans artışı yaşanacak. O zaman 30 altına düşmeyiz diye umut ediyorum, dediğiniz gibi tüm ayarlar epic de oyun bambaşka görünüyor
  • arkadaşlar almayı düşünüyorum boyutu ne kadar ve grupsuz olmaz full online olanlar varmı ona göre alayım
  • Yeni performans ve içerik yaması yolda, yarım saate deneme imkanı olacak... yükleme ekranı süresini de kısaltması bekleniliyor. Bu hızla giderlerse bir aya kalmaz tüm ayarlar epic te 30 fps üstü oynarız bir de oyun 1 milyon barajını aşmış
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.