Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
  • Resmi TR serverında bugün bir iki saat kadar oynadım. Ping girdiğim de 16 civarıdaydı. Oyunda ki türk oyuncular sağolsunlar yardım sever kişilerdi, öyle olmadık yere kimseye saldırmıyorlar. Ben biraz tek başıma level atlamaya odaklandım o yüzden fazla muhabbet edemedik. Ama düşünen arkadaşlar varsa, ping değerinden aratınca ilk sırada çıkır Eur TR diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 7 Haziran 2015; 23:51:33 >
  • diğer survival oyunlarda çıktığında böylemiydi bilmiyorum ama şuan 65bin kişi oynuyo. gta v i bile solladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

diğer survival oyunlarda çıktığında böylemiydi bilmiyorum ama şuan 65bin kişi oynuyo. gta v i bile solladı.

70.000'e dayanmış. Açıkçası çok şaşırdım millet demek ki bıktı artık zombi temali survivallardan. Belki bir gün optimizasyonu düzelirse ben de edinirim.
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Hocamla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Öncelikle bana bir ev yaptık. Ardından bir tane de dino evcilleştirdik. Sonra birkaç alet ve yay yapıp kartala daldık. Bir tane de uçan dino evcilleştirelim dedik ama olmadı. Hazırlıksızdık.

Katılmak isteyenleri bekleriz. Çevre müsait. Kasaba yapıp tarım işlerine girişelim diyoruz.

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

diğer survival oyunlarda çıktığında böylemiydi bilmiyorum ama şuan 65bin kişi oynuyo. gta v i bile solladı.

70.000'e dayanmış. Açıkçası çok şaşırdım millet demek ki bıktı artık zombi temali survivallardan. Belki bir gün optimizasyonu düzelirse ben de edinirim.

aslında bıktı demeyelimde iyi yapılamadığı için millet bunaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Hocamla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Öncelikle bana bir ev yaptık. Ardından bir tane de dino evcilleştirdik. Sonra birkaç alet ve yay yapıp kartala daldık. Bir tane de uçan dino evcilleştirelim dedik ama olmadı. Hazırlıksızdık.

Katılmak isteyenleri bekleriz. Çevre müsait. Kasaba yapıp tarım işlerine girişelim diyoruz.

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

sercan olamasa 1-2 saat oynayip çıkıcaktim ama beraber oynamak daha zevkli bugün bunu gördüm tek kişi yapamayacağınız şeyleri 2 kişi daha rahat yapiyorsunuz herkezi beklerim kasaba gibi birşey kurmayi planliyoruz

• steamde developerın teki çok anormal cevaplar veriyo optimizasyonla ilgili sorulara.

biri sormuş gene optimizasyon ne olacak oyun epicte oynanmıyo falan filan.

-developer diyoki merak etmeyin güzel fikirlerimiz var ve yeni ekran kartları çıkınca ve directx 12 gelince oyun daha iyi çalışacak sli falan (şaka mı lan bu gidin yeni kart alın diyo resmen)
    sonra birileri demiş işte ne yani yeni kartmı alak falan(tabi buna cevap vermedi dev)

-dev sonra dedi evet bazı arkadaşlarımda da fps problemi var
    bunada demişler bazı mı? sende yokmu sorun
    -dev de dedi gtx980 ve titanx te sorun yok (24 fps yi kastediyo sorun yok derken. 24 fps nin altına düşmüyomuş)

-ardından developer, ilk önce bütün kartlarda düzgünce çalışmasını sağlamak amacımız dedi. (yani low da bile açamayan kartların low da açmasını sağlamak. bunun için birsürü patch geldi zaten. bunu yapıyolar yani gerçekten)

-ardından dev optimizasyon olacak gibisinden laflar etti ve konuyu kitledi.

işin tuhafıma giden yanı başta optimizasyonla ilgili bütün vaatlerini yalanlaması. bu mesajlardan sonra korkmaya başladım. içimden bi ses gtx 970 şuan epicte 10 fps de oynatıyo, 1 yıl sonra 30da oynatır diyo(içimdeki ses diyo dev değil).
    umarım o developerın hatasıdır bu yazılar, umarım niyetleri gerçekten oyunu adam etmektir. umarım boşyere moralimi bozmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Haziran 2015; 0:16:07 >

• 2 gündür almak istiyorum. gtx560 e8400 4ghze overclock. 6gb ram var.. Oynatır mı diye düşünüyorum. Bu tarz bir sisteme sahip olup oyunu oynayabilen var mı? GTA 5 bile High açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 8 Haziran 2015; 11:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

2 gündür almak istiyorum. gtx560 e8400 4ghze overclock. 6gb ram var.. Oynatır mı diye düşünüyorum. Bu tarz bir sisteme sahip olup oyunu oynayabilen var mı? GTA 5 bile High açıyor.

Şuan zor. İni dosyasına ayar çekip fps arttırmayı bulan adamda gtx 560ti varmış ve o 20-30 arası alıyorum demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ilk haline göre baya düzelmiş no sky seçeneği çalıştırdım h1z1 e yakın bi oynanış var. daha iyi olacak gibi görünüyor
  • Arkadaşlar oyunun kullandıgı motor Unreal Engine 4 yani demek istedigim su anda bir optimisazyon sorunu varsa bile bunu yapımcılar aşar neden derseniz stabillik konusunda UE 4 başarılı bir oyun motoru oyunu almak isteyen arkadaşlar oyun cidden eglenceli ben tek basıma bile keşifler yaparken eglendim ki takımımla oynayınca daha da eglenceli oluyor :D bence Hayatta kalma türüne yeni bakiş açısı getiren bu oyun ileride daha da cok kişinin ilgisini çekecektir :D ha unutmadan diyeyim 5 10 fps lik bir artıs mevcutki daha da olacaktır oyuna günde 4 defa bile güncelleme geldigi oluyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 8 Haziran 2015; 15:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

2 gündür almak istiyorum. gtx560 e8400 4ghze overclock. 6gb ram var.. Oynatır mı diye düşünüyorum. Bu tarz bir sisteme sahip olup oyunu oynayabilen var mı? GTA 5 bile High açıyor.

Şuan zor. İni dosyasına ayar çekip fps arttırmayı bulan adamda gtx 560ti varmış ve o 20-30 arası alıyorum demiş.

Cevap için teşekkürler. Şimdi satın aldım indiriyorum. İnşallah oynayabilirim Low ayarlarla da olsa. H1Z1 girmiyordum 2-3 aydır. 4gb patch birikmiş. Onu indireceğime bunu indireyim 5.5gb. Zaten H1Z1 de sarmıyor artık.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Sonuçta refund hakkımız var. En iyisi kendinizin denemesi.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna başlamayı düşünüyorum optimizasyon sorunları hallolduktan sonra.Ayrıca cevap vermek istedim dx12 gelince fps değerlerinde güzel bir artış olur ve ekran kartı değiştirmenize gerek kalmıyacak şuan kullanılan ekran kartlarının çoğu dx12 destekli zaten.
  • buarada başta kimse oynayamıyo falan diyomuşumda unutun o dediğimi herkes ayar kısıp oynuyo 40+fps de çatır çatır. benim gibi grafik manyaklarıda beklesin optimizasyonu
  • Patch notlarında performans ile ilgili çok detay yok yine de şu anda medium epic arası bazı ayarlarla 30 fps üstü rahat oynuyorum. Ani fps düşmeleri oluyor o da doğal. Asıl canımı sıkan server arası karakter taşıyamama, bi de serverlarda yapayzeka farkları var resmen, hal böyle olunca sürekli ölebilirsin

• Bende aldım bu akşam ve 3 saat çıkamadım oyundan baya zevkli geldi grafik için optimizasyon falan geldiğin daha da güzel olur oyun. High epic karışık 25-30 fps alsamda öle kendini çok düşük fpsde gibi hissettirmiyor oyun.
  • bu arada bende oynayabilmenin bi yolunu bulabildim şimdilik. herşeyi epice köklüyorum. sonra resolution scaceli %50ye getirip 30+ fps alıyorum. tabi çözünürlük bayağı düştüğünden acayip buğulu bi oyun oluyo ama efektlerden çevreden atmosferden ödün vermemiş oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecHand

TR'nin ilk, official serverlar dahil dünyada 38. Ark sunucusunu açtık. Bannera tıkladıktan sonra açılan ekranda ip adresine tıklayarak direk sunucuya bağlanabilirsiniz.

Sunucu şifresi: 7415

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

iyi sunucuda mevcut deneriz artık :) Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.