Şimdi Ara

Arka Fren Disklerim Çizik Halde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

El ile dokunduğumda çizikleri hissettim baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt

Önler değişmiş miydi kaç km de

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Fren sıvısı haricinde hiçbir şey değişmedi şimdeye kadar.

frene basıldığında çekme ,pedalda titreme yoksa değişmesine gerek yok.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Frene basınca gacır gucur sesler geliyor, birkaç frenleme sonrasında bile hiçbir zaman ipeksi bir his oluşmuyor. Muhtemelen balatalarda bir sorun var fabrikasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 3 Mayıs 2022; 20:36:33 >

o çok su götüren bir konu . serviste orijinal ile değiştiğini iddia ediyorlar ama inanmıyorum en iyisi kendin sessiz olduğu bilinen bir markayı alıp tamirciye götüreceksin .

• Disk yemiş hocam üstten. Aracın marka modeline göre internetten kendiniz disk-balata sipariş verip, sanayide maks 100 liraya değiştirtin. Yetkili serviste daha pahalıya gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 4 Mayıs 2022; 13:58:48 >
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Servis bakımlı, fabrika çıkışlı parçaya sahip aracım için bu şekilde olması garip geldi. Demekki servisler çok nokta kontrolü yapmıyorlar ve sonucunda disk yeme seviyesine geliyor.

Ben titizim, dediğiniz gibi en iyisi disk ve balata değişimi yapmak ama ekonomi malum, diskin kalınlığına çok fazla müdahale etmeden sildirsem ne olur?

• Benim arabam olsa tornacida ince bir yuzeysel tornalattiririm. O diste degisecek bir durum yok.
    Arkalarda asinma var ise önlerin degisme zamani gelmistir.
    Trw disk, fredo balata onlerde isinizi gorur. Sanayide degistirin, servise opulmeyin disk balata icin.
    On disklere hep buyuk paralar harcadim en iyisi olsun diye. En son degisimi walburg marka ile parcacidaki en ucuz urunu aldim taktim. İclerindeki en iyisi walburg cikti. 1 kere uzerinde torna ettirdim onun sebebi ise poryedeki egriligi almak icindi. Balata olarak son 3 keredir bosch kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Mayıs 2022; 14:25:4 >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt

Sağolun aklımda kalsın dediğiniz markalar

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Bosch balatalar nasıl hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Ben memnunum. Kac kere duman cikip isinan balatalar hic ses yapmiyor. Bosch kullandigim araba cok guclu degil ama yeri geliyor bir kac dakika icerisindr 160 - 80 gibi frenlemeler yapiyorum üçüncü frenlemedr ya da yol egimine gore 4. frenlemede isinip şişiyor.

Oyle istedigim gibi frenleyim şişmesin, isinmasin, ses yapmasin derseniz orjinal dahil piyasada ucuz balata bulamazsiniz. Belirli modifikasyonlar yapmaniz gerekir ya da aracin orjinal fren sistemi guzel olmasi (disk capı, delikli disk v.s.) gerekir.

• Ön diskleri elle kontrol ettim yüzeyi kaymak gibi arkalar bu halde. Tornalatıp bir deneyeceğim olmazsa yeni disk değişimi bekliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.