Şimdi Ara

arka plan programları kapa uyarısı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc kafayı yedi,internet explorer ve mozilla sayfa yüklenirken donuyodu.mozilla da uyarı çıktı:"adobe flash player plugin has crashed" biş anlamadım.bide plugin çıktı bu ne ki???anlamadım..malware ve eset e tarattım.ayrıca net üzerinden f-secure ve bitdefender e de tarattım malware,eset ve bit defender bişey bulamadı.ama f-secure bi casus yazılım belirledi ve kaldırdı.neyse sonra windows peformans bilgilerine baktım ki uyarı var 3 tane:
    1.si Ad:İntel Graphics Kernel Mode Driver
    dosya adı igdkmd32.sys demiş.
    Aygıt:Mobile intel(R)4 series express chipset family DEMİŞ ve aygıtın uyku modundan geçişini engellediğini fln yazmış.kullanılmıosa kaldır yazmış.nasıl kaldırılır ki bu.hem bunu kaldırırsam ekran nası çalışacak bişe anlamadım.???????
    2.si:Ad:Bluetooth Stack COM Server
    Dosya adı:BTStackServer.exe kullanılmıyosa kaldır demiş. bende görev yönetici işlemler bölümünden kaldırdım 2 tane dosyası vardı bunun.
    3.sü:ready bost kullanımı için taktığım flash belleğin kullanılmıyosa artık kaldırılması gerektiğini yazmış.biz pc rahatlasın die readyyboost etkinleştiriyoz o uyarı veriyo neyse bunu da kaldırdım.
    Bunları yapmadan evvel pc kullanılamaz haldeydi.gerçi klasör fln açarken uygulama açarken kasmıyodu ama internet direk donuyodu ve yeniden başlatmak istemiştim,ARKA PLAN UYGULAMALARINI KAPA DİE UYARI VERİYODU..sanırım arka plan programlarından kasıt yukardaki 3 uyarıydı.bu işlemlerden sonra zor bela yeniden başlattım.AdvancedSystemCare kurup çalıştırdım onardı fln bide virüs buldu.şimdi pc kendine geldi.
    burda sormak istediğim mozilla daki plugin crashed ne anlama geliyo ve şu birinci uyarı için napabilirim.ve bu bilgisayara noluyo böle?
    ARKADAŞLAR ÇOK UZUN OLDU AMA DAHA KISA ANLATILMAZ Kİ BU 5 SAATTTİR UĞRAŞYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,TEŞEKKÜRLER

• yok mu arkadaşlar bi fikri olan?
  • mozilladaki plugin crashed = eklentide bozulma var o da büyük ihtimal Adobe Flash Player den
    internet explorerdakinde de sorun var.

www.filehippo.com dan en son sürüm ie için ve ie olmayan browserlar için(firefox,chrome vs.) flash player eklentileri var son sürümlerini ordan kur.

bide tahminimce exeleri bozan bi virüs bulaşmış olabilir makinene sality virüsü gibi..
  • kardeş ben hallettim ama saol teşekkür ederim fikir verdiğin için,eyvallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.