Şimdi Ara

ARKA PLAN RENGİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SAMSUNG NOTE TELEFONUMUN ARKA PLAN RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARSA ÖZEL MESAJ VEYA KONU ALTINA YORUM YAPARAK YARDIMCI OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDEKİ ARKA PLAN RENGİ OLAN SİYAHI BEYAZ YAPMAK İSTİYORUM. BÖYLE BİR ŞANSIMIZ VAR MI ACABA? VARSA NASIL? TEŞEKKÜRLER.

ARKA PLAN RENGİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR

• Bence böyle bir şey yapma. AMOLED ekran siyah ekranda çok enerji harcar. Beyaz ekranda pil daha çabuk biter.

Hatta ben internet sayfalarının arka planını siyah yazılarını beyaz yapacak bir uygulama arıyorum aynı sebepten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bence böyle bir şey yapma. AMOLED ekran siyah ekranda çok enerji harcar. Beyaz ekranda pil daha çabuk biter.

Hatta ben internet sayfalarının arka planını siyah yazılarını beyaz yapacak bir uygulama arıyorum aynı sebepten.

hocam markette pocket diye bir uygulama var internetten bir konuyu veya yazıyı kaydediyorsunuz daha sonra internet gerekmeden okuyabiliyorsunuz. arka planı siyah beyaz veya sepya yapıp yazıların boylarını ayarlayabiliyorsunuz bir bakın derim.
  • spudnski S kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştırıcı olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Çok uğraştırıcı olmaz mı?

Ufak yazılar için evet uğraştırıcı olur ama uzun yazılarda başarılı hocam :)

Bir de mozilla firefoxun böyle bir eklenti tarzı bir şeyi var sitedeyken eğer çoğunluğu yazıysa yukarıda defter yazısı çıkıyor ona basarak dediğinizi yapıyorsunuz ancak bir handikapı var sensörleri kullanarak eğer bulunduğunuz ortam aydınlık ise arkaplanı beyaz yazıyı siyah eğer karanlık ise arkaplanı siyah yazılar beyaz yapıyor buna da bir bakın isterseniz.
  • spudnski S kullanıcısına yanıt
    Zamanım olunca bakabilirim. Teşekkürler tavsiye için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.