Şimdi Ara

ARKA STOPLARI NERDE VE KAÇA BOYATIRIZ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet haklısın kadın çorabı bile folyodan daha kaliteli duruyor çünkü alacağın folyo taiwan malı en koyu siyah ,ne far adam gibi gözüküyor, ne hatları, nede yanışı..Bunun yanında üzerindeki girinti çıkıntı yazılar tam yapışmadığı içinde kabarık kabarık duruyor.Ben o ufacık yazıların içine kadar folyo yapıştırabilecek birini tanımıyorum tanıyan varsa lafım yok kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

eğer siyah yapmak isteyen varsa kadın çorabı en iyi yöntem
  • Ya arkadaşlar bakarmısınız?

Bende aynı renk Megane II var.. Arka stopları böyle yapmak istiyorum.. Sanayide kim yapar bunu? Stopçu felan mı? Yada kendi imkanlarımızda..

Şu fotoları bı bakın.. Orjinali bu;

ARKA STOPLARI NERDE VE KAÇA BOYATIRIZ!!

Modifikasyondan sonraki hali;

• quote:

Orjinalden alıntı: carex

slm arkadaşım boyama yaptırmana bence gerek yok şimdi stoplarda transparan folyo kullanıyoruz boyadan daha kaliteli oluyor sıkıldığın zaman değiştirme imkanın var

doğru söylüyor transparan bantlar var ben aracıma bunu yaptırdım çok güzel oldu istediğin zamanda çıkartırsın..

Bu benim arabam..

Buda orjinali ;(Siteden Alıntı)

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 10 Kasım 2006; 15:55:02 >

• BEN BOYADIM 2 YIL OLDU NE KABARMA NEDE DÖKÜLME OLDU GAYET GÜZEL.STOP BOYASI DEDİN Mİ HER YERDE BULURSUN.BUNUN BİR KIRMIZI BİRDE SİYAH RENK OLANI VAR.BU İŞİ YAPARKEN BİRAZ ELİNİN AYARI OLMASI LAZIM YOKSA BİR ŞEYE BENZEMEZ YAPILAN İŞ.
  • honda civic çok güzel olmuş, alttaki kristallik aynen duruyor.Yakından nasıldır ?Bilemem ama bu uzaklıktan çok şık duruyor.Kim yapıştırdıysa eline sağlık tekrar söylüyorum bu uzaklıkta ve bu fotoğrafta mükemmel duruyor.
  • kardeşim iyi günler bence dokunma orjinali daha güzel zaten kırmız yakışsaydı yapan adam kırmızı yapardı tabi zevk ve renkler tartışılamaz neyse iyi günlerrrr
  • saol müstüner ama tamamen kırmızı çok hoş duruyor mesela meganeII dehşet olmuş.
    pekiii bu folyolar farın içine mi dışına mı yapılıyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

saol müstüner ama tamamen kırmızı çok hoş duruyor mesela meganeII dehşet olmuş.

Dışına kendinden yapışkanlı transparan ve kırmızı bir folyoyu yapıştırıyorlar.Kendinde yaparsın kırtasiyelerde olması lazım o folyolardan.Ben küçükken onlarla defterlerimi kaplardım

Böyle bişi işte belki bazı arkadaşların gozunde canlanmamıştır

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

saol müstüner ama tamamen kırmızı çok hoş duruyor mesela meganeII dehşet olmuş.

Dışına kendinden yapışkanlı transparan ve kırmızı bir folyoyu yapıştırıyorlar.Kendinde yaparsın kırtasiyelerde olması lazım o folyolardan.Ben küçükken onlarla defterlerimi kaplardım

Böyle bişi işte belki bazı arkadaşların gozunde canlanmamıştır

/>

Diyelim ki kırtasiyeden aldık, nasıl yapıştırcaz? Onlar bantlı olmuyor ki? Yoksa bant lı mı?

• Arkası yapışkanlı onların.Aynen etiket falan gibi.Arkasındaki kağıdı cıkartınca transparan oldugunu görürsün zaten.Farında beyaz yada sarı kısımlarına yapıştır tam süper oluyor
  • Vallaha mı? Peki kırtasiyeye gidince ne dicez? Adı ne bunun?

Bugun yapacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Vallaha mı? Peki kırtasiyeye gidince ne dicez? Adı ne bunun?

Bugun yapacam.

Folyo diye geciyor , sen kırmızı transparan folyo var mı de

Yada aksesuarcılara git 3ytl ye yapmışlardı benim kuzene.COkda guzel oldu.

Adam kabaca kesti o rulodan ve fara yapıştırdı boşluk bırakmadan.Ondan sonrada maket bıcagıyla fazlalıkları kesti cok guzel oldu.

Mesela bu getzin stopta da folyo var.Yakın cekim ve folyo hic belli olmuyor.Sadece sarı sinyal olan kısıma uygulamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 11 Kasım 2006; 12:50:35 >

• Tamam bugun dersim var zaten, derse giderken bakayım kırtasiyelere.
  • Orjinalden alıntı: ART CAR

KESİNLİKLE BOYATMA. SİYAH FOLYOLAR OLUYO. ÇOĞU AKSESUARCI DA VAR. İSTEDİĞİN ZAMANDA CIKARIRSSIN.

Farın üzerindeki yazı yerlerindeo çok iyi duran folyo ....Nasıl duruyor.??!!! Eminim çok iyi duruyordur .Ben o folyo işini 10 sene evvel yaptım sonra boyaya döndüm.Uzaktan baktığında fena değil yakından berbat duruyor...Ona bakarsan bu şekilde çözümlerde özel far boyası en iyisi ...Ama dersenki ben bu farın yenisini alacağım..hella da siyahı da var hatta smoke adıyla geçiyor kırmızısıda var o da red...
    Orjinalden alıntı: huseyinfidan

Arkadaş FAR dan bahsetmiyoz. Eleman arabasına at gözlüğü aramıyor :) Arka stoplardan bahsediyoz. Boyayı bende kullandım. Zamanla aşındığında veya çizildiğinde telafi etmek için tekrar sürdüğünde katman katman oluyo bu da çok kötü görünüyo. Diyeceksin çıkartır tekrar bıya sürersin. Ama ne benzinle ne de tiner le çıkıyor. Folyonun da her çeşiti var. Telafisi de kolay. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.