Arkadaşlar merhaba bende eski bi leptop vardı üzerinde orijinal Windows 8 kuruluydu onu kullanmadığım için onun lisansını masaüstü bilgisayarıma geçirmeye karar verdim ve biosa gömülü olan ürün anahtarını aldım yalnız dalgınlık sonucu hangi Windows 8 sürümünü kullandığına bakmadım şimdi elimde Windows 8 ürün anahtarıvar ama hangi Windows 8 sürümünü indirmeliyim bi türlü bulamıyorum lütfen yardım edin :( Sistem özelliklerine girdiğimde sadece Windows 8 yazıyordu single language falan hiç bi yazı yoktu tek emin olduğum bu
Windows 8 Pro. olmadığı taktirde fark etmez windows 8 yukle geç eger etkinleştirme problemi çekersen telefon ile etkinleştir.
quote:
Orijinalden alıntı: apocaliypse
Windows 8 Pro. olmadığı taktirde fark etmez windows 8 yukle geç eger etkinleştirme problemi çekersen telefon ile etkinleştir.
Windows 8 single language indirdim kurdum ürün anahtarını girdiğimde (ürün anahtarınız çalışıyor hazır olduğunuzda etkinleştirin) dedi etkinleştire bastığımda ürün anahtarınız Windows 8in bu sürümünde çalışmayacak uyarısı verdi :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme