arkadaşlar aimshot arkadaşımızın işi varmş cıkması gerekiyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
arkadaşlar aimshot arkadaşımızın işi varmş cıkması gerekiyomuş
yanı yarımcımı olalım arkadan itme olayı falan (saka yptım sen yenısın haberın olsun )
www.mirckturk.com/dowlands/klavyescipt
çift clik klavye editetion
Nick=Arkadaş arıyorum...
/server irc.teklan.com.tr /j istanbul
Burda balta çok yardimci olabılırler
ihihihhi
ben arkadaş olurdum ama arada gti varbaştan kaybettin
bu arada zaten anlaşılabilecek biride değilimm
moarphyce neden arada gti varkı??sorun nedır??gti ile ilişkin ney?? hem nıye anlasılamıyacak bırısı olasınkı???
gtiye sor
gıcık olur bana kendileri
quote:
Orjinalden alıntı: A!mshot
moarphyce neden arada gti varkı??sorun nedır??gti ile ilişkin ney?? hem nıye anlasılamıyacak bırısı olasınkı???
bu benımde gıcık oldugum anlamına gelırmı??
senin gtiyle bağrın bitişikmi
ama illada gti gıcık oluyo diye sende gıcık olacaksan,devam et
quote:
bu benımde gıcık oldugum anlamına gelırmı??
quote:
Ya bu foruma daha dun uye oldum.bır cok kısıye yardım etmeye calıstım.ama arkadasım yok.sole msn de dertlerımı paylascak bırısını arıorum.varmı ole bırı.benı cekebılecek
üye profili gizli.
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Ya bu foruma daha dun uye oldum.bır cok kısıye yardım etmeye calıstım.ama arkadasım yok.sole msn de dertlerımı paylascak bırısını arıorum.varmı ole bırı.benı cekebılecek
Günde 75 mesaj 15 günde binbaşı helal
85 olmuş.. 12 güne düştü...
siz benım mesaj sayıma nıye bu kadar taktınız anlamıs degılım. ayrıyetten ılk defa bır foruma gırmıorum.profılı bıraz karıstırdıktan sonra herkes profıl gızlemeyı ve lıste de gızlı olmayı cozebılır dımı??
yaw ben verirdim msn imi ama biliyor musun her akşam forumdan üç dört kişinin dertleriyle boğuşuyorum msnde..
ama yine de vereyim belki benim de dertleşecek bir arkadaşa ihtiyacım olur bir gün: heretix_666@hotmail.com