Şimdi Ara

ARKADAŞ ORTAMIM YOK (asosyal değilim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Geberiyolog

Türkiyede öyle kızlar olmamasından şikayetçi olan arkadaşlar madem öyle herkesle sex konuşçak kız evlatlar yetiştirip piyasaya sürsünler de sonraki nesil rahat etsin, nasıl fikir?

yeni modeller yolda
  • diziden sonra okumadım
  • Yorumlar için teşekkür ediyorum.. Pek istediğim cevapları alamadım,, genelde tahmin ettiğim cevaplar geldi.. Yinede herkese teşekkür ediyorum ön yargıları için bile.. Seks üzerinde çok durulmasına gerek yoktu aslında.. Ben burdan şu sonucu çıkardım genelde kızlı erkekli arkdaş ortamlarında samimiyetten ziyade herkes farklı düşünceler içinde.. Dogru aslında Türkiyemizde ateşle barut yanyana durmaz.. çünkü cinsellik açlığı sözkonusu.. Ama nesiilerin bozulmaması içinde bu düzenin en azından anadolumuzda devam etmeside güzel..
  • Burası Türkiye hocam öyle şeyler konuşmayı bırakın ima ederseniz bile sapık oluyorsunuz
    Ayrıca pm den ulaşırsanız daha detaylı yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 8 Şubat 2013; 11:53:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiyede öyle kızlar olmamasından şikayetçi olan arkadaşlar madem öyle herkesle sex konuşçak kız evlatlar yetiştirip piyasaya sürsünler de sonraki nesil rahat etsin, nasıl fikir?

Öncelik bizim rahat etmemiz
  • quote:

Siz bitmediniz mi hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlik çağındasın geçer bunlar gardaş.
  • Turkıye dıyoruz, gençlığın ya abaza ya kezban sayıldığı memleket, bırde 3. tür dh takımı var tabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Siz bitmediniz mi hala

ı ıh malesef
  • quote:

Burası Türkiye hocam öyle şeyler konuşmayı bırakın ima ederseniz bile sapık oluyorsunuz

hocam aslında bi yandan iyi,, cahil bi toplumumuz var bu konularda da herkes rahat olursa çok sapkın bi toplum haline gelebiliriz bu çok tehlikeli olabilir..
    ama konumuz siyaset değil..

bu arada beyler benim bu soru sormakta her hangi bi siyasi veya kültürel değişiklik sağlama amacım yoktu. sadece şahsi bi durum ve bu konuda beni algılayabilien beyinlerden fikir istiyorum o kadar..

mesela beklediğim cevap türleri: şu tarz ortamlarda öyle insanlar vardır sende onların ortamına girmek için şu şu işleri yapman lazım gibi.. ayrıca bendenizin hali hazırda bi çok ortamım var ancak istediğim gibi uyumlu değiliz zeka seviyeleri veya bakış açıları sınırlı kardeşler arkdaşlar dostlar var yakın çevremde.. bu yüzden arayış içine girmeksizin bi kritik yapıyorum..

bi diziden etkilenip böyle ergen bi yazı yazdığımızı zanneden ve buraya ters cevap yazan sayın olgun büyük abilerimize kardeşlerimize de saygılarımız var, adamların haklı sebepleri var tabi. lakin konuya siyasi- kültürel yada kendi sosyokültürel yapımızı düşünmeksizin aynı duyguyu paylaşan zihinlerle beyin fırtınası yapmak isterim o yüzden gereksiz yorum yazanlar konuyu uzaktan takip ederlerse yorum yazmazlarsa daha da saygımı kazanırlar böylece onları harbiden büyüğüm olduğunu düşünürüm..

bu arada biz de ergen değilizdir üstadlar.. 25 yaşında 3.5 yıldır istanbulda çalışan, ortalama yakışıklı bi güvenlikçiyim aslında hertürlü yaşamışlığımız var belli seviyede.. dediğim gibi bi çeşit felsefe yapalım diye bi konu açtım bakalım kimler bizi anlayabilecek.. Dediğim gibi kısa ve gereksiz yorumları bırakmayalım iki düşünelim bir söyleyelim.. sorudaki ayrıntılara takılmayalım.. Sevgiler sayın donanım haberin büyük dimağları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakircaliM19efe -- 8 Şubat 2013; 13:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3736

quote:

Burası Türkiye hocam öyle şeyler konuşmayı bırakın ima ederseniz bile sapık oluyorsunuz

hocam aslında bi yandan iyi,, cahil bi toplumumuz var bu konularda da herkes rahat olursa çok sapkın bi toplum haline gelebiliriz bu çok tehlikeli olabilir..
    ama konumuz siyaset değil..

bu arada beyler benim bu soru sormakta her hangi bi siyasi veya kültürel değişiklik sağlama amacım yoktu. sadece şahsi bi durum ve bu konuda beni algılayabilien beyinlerden fikir istiyorum o kadar..

mesela beklediğim cevap türleri: şu tarz ortamlarda öyle insanlar vardır sende onların ortamına girmek için şu şu işleri yapman lazım gibi.. ayrıca bendenizin hali hazırda bi çok ortamım var ancak istediğim gibi uyumlu değiliz zeka seviyeleri veya bakış açıları sınırlı kardeşler arkdaşlar dostlar var yakın çevremde.. bu yüzden arayış içine girmeksizin bi kritik yapıyorum..

bi diziden etkilenip böyle ergen bi yazı yazdığımızı zanneden ve buraya ters cevap yazan sayın olgun büyük abilerimize kardeşlerimize de saygılarımız var, adamların haklı sebepleri var tabi. lakin konuya siyasi- kültürel yada kendi sosyokültürel yapımızı düşünmeksizin aynı duyguyu paylaşan zihinlerle beyin fırtınası yapmak isterim o yüzden gereksiz yorum yazanlar konuyu uzaktan takip ederlerse yorum yazmazlarsa daha da saygımı kazanırlar böylece onları harbiden büyüğüm olduğunu düşünürüm..

bu arada biz de ergen değilizdir üstadlar.. 25 yaşında 3.5 yıldır istanbulda çalışan, ortalama yakışıklı bi güvenlikçiyim aslında hertürlü yaşamışlığımız var belli seviyede.. dediğim gibi bi çeşit felsefe yapalım diye bi konu açtım bakalım kimler bizi anlayabilecek.. Dediğim gibi kısa ve gereksiz yorumları bırakmayalım iki düşünelim bir söyleyelim.. sorudaki ayrıntılara takılmayalım.. Sevgiler sayın donanım haberin büyük dimağları..

Hocam eğer öyle ortamlar olsaydı ona göre yorum yapılırdı maalesef Türkiye de öyle ortamlar yok sebebini yazarım ama çok hır gür çıkar yazmıyorum en iyisi pm den ulaş sen bana kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3736

25 yaşında 3.5 yıldır istanbulda çalışan, ortalama yakışıklı bi güvenlikçiyim
  • Bende tam tersi, kurtlar vadisindeki gibi birşeyler istiyorum.Mesela ALLAH Göstermesin, Polat gibi yataklara düştüğümde, düşmanlarım peşimde olduğunda, Beni saklasın, güvenliğimi sağlasın falan çok güzel olurdu :)

Güzel bi ofis alacaksın. Kapıya 7-8 kişi çekeceksin.Abdülhey Cahit Kara Baki gibi sağlam has adamlar alacaksın.Ah be!

Veya Dr.House gibi Sağlam bir ekiple, Yazılım yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Bende tam tersi, kurtlar vadisindeki gibi birşeyler istiyorum.Mesela ALLAH Göstermesin, Polat gibi yataklara düştüğümde, düşmanlarım peşimde olduğunda, Beni saklasın, güvenliğimi sağlasın falan çok güzel olurdu :)

Güzel bi ofis alacaksın. Kapıya 7-8 kişi çekeceksin.Abdülhey Cahit Kara Baki gibi sağlam has adamlar alacaksın.Ah be!

Veya Dr.House gibi Sağlam bir ekiple, Yazılım yapacaksın

Bir an ertuy yazdı sandım
  • hımym'da ted ve marshall'ın arkadaşlıkları ünide başlıyodu sanırım aynı odada kalıyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.