Şimdi Ara

arkadaşar hakkınızı helal edin!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: safaz

quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

bende bugün dersaneye başladım çok sıkıcıydı.hayatımı söndürdü hoca ilk günden 50 soru ödev verdi yarınaama ben yapmıyorum

doğruyu yapıyosun zaten..sınavdan sonra da böyle dersin iyi ki yapmadım diye

haklısın aslında normalde yapardım ama bu sefer protesto ediyorum
    daha ilk günden bi gıdım konu anlattı 50 soru çözün yarın kontrol etcem dedi çekti gitti

... .. ..... ........ ...! 50 soru birşeymi 1 hafta için 70x30 luk testleride görüceksin gece gece güldürdün beni zaten servere girmiyo protesto 50 soru kontrol noktalı kısımlar. ...

• quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

bende bugün dersaneye başladım çok sıkıcıydı.hayatımı söndürdü hoca ilk günden 50 soru ödev verdi yarınaama ben yapmıyorum

doğruyu yapıyosun zaten..sınavdan sonra da böyle dersin iyi ki yapmadım diye

haklısın aslında normalde yapardım ama bu sefer protesto ediyorum
    daha ilk günden bi gıdım konu anlattı 50 soru çözün yarın kontrol etcem dedi çekti gitti

... .. ..... ........ ...! 50 soru birşeymi 1 hafta için 70x30 luk testleride görüceksin gece gece güldürdün beni zaten servere girmiyo protesto 50 soru kontrol noktalı kısımlar. ...

ne diyim sonunda ikna oldum .sahurda yaparım.teşekkürler herkese.doğru yolu buldum

• helal olsun seneye görüşmek üzere
  • bende 8 ay internetsiz bi hayata gircem
    internet olmasın ama yanımda rammstein olcak
  • HELAL OLSUN AYNI SEY BENİM İÇİNDE OLABİLİR
  • Ulan xxcezaxx rapin yüz karası bari adını rape bulaştırma Bu arada helal olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 16 Eylül 2007; 0:38:31 >
  • hepiniz çok saolun arkadaşlar ben kurulu olduğu zaman kendime hakim olmaıyorum o yüzden kökünden kalkması gerekti bu arada forumdaki _deadmaster benim gerçekte arkadaşım aynı apartmandaayız benmle dalga geçiyo onu hep birlikte kınayalım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malfoyyy -- 16 Eylül 2007; 0:44:05 >
  • Ben Dershane'de 1. oldum , şart kodular : Dersane'den gelınce ödevlerini yapiceksin,sonra oynayacaksin ( HaftaSonu)
  • helal olsun kardeşim seneye görüşmek üzere ßß
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.