Şimdi Ara

Arkadaşım'ın Yaşadım Dediği Olay (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olayın Dikmen'le alakası yok
  • Olayda aslında paranormal bir durum yok ama insan birşeye kafayı o kadar takarsa ve üstüne köyde gördüklerini düşünürsek bence normal

Sonuçta Köy ankaranın en zengin semtlerinin birinin yanında ve arkadaşımın evinin hemen karşısındaymış, daha yaşanan olaylar vardır ama banada anlattığı bu kadar yakın zamanda son partın ayrıntılarını ve köyün yerini belirteceğini söyledi
  • Sebep neymiş yani polis niye gidin burdan demiş ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McWhite kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende ayrıntıları bilmiyorum ama herhalde farklı bir olaylarda dönüyor olabilir
  • Arkadaşım Ankara'yı bilmediğinden böyle abartmışsın. Ben Oran'da oturuyorum 20 yıldır, yaşımda 30. Panora'dan çıkınca, yukarı otobüs durağına kadar gidip aşağı inmeye başlayınca Dikmen'in üst taraflarına çıkarsın. Bu mesafe arabayla 1-2 dakika. Oralarda gecekondu görmen normal, etraf görece ıssızdır, gece gidersen de korkabilirsin. Bu 2 dakikalık mesafede 1milyonluk Park Oran evleri de vardır, Dikmen'in gecekonduları da. Bunda şaşılacak birşey yok. Neyse bu yol Dikmen Vadisi'ne kadar iner. Bilen bilir buraları ama ıssız ve dolambaçlı olduğu için insanlar Turan Güneş'i kullanır. Ona buna korktuğundan yaşın genç belli ki. Takılma böyle şeylere :)
  • ebrehe84 E kullanıcısına yanıt
    o milyon dolarlık oran evlerinin olduğu yerde değil Yıldız'da İlkbahar Mahallesi denilen bir yerdeymiş
  • özet lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.