Şimdi Ara

Arkadaşım kaza yaptı çok kotuyuz yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayi anlatayim ilk once dun gece 1 gibi disardaydik 5 6 kisi bi tane de bisiklet vardi iddalasmalar sonucunda 1 metrelik yükseklikten arkadas bisiktletle kafa üstü yere çakıldı ilk düştüğünde harketsiz kaldi öldüğünü zannetik ama Allaha sukur yaralanmis sadece ambulansi aradik hemen ilk yardim yaptik bilincini acik tutmaya calistik her yer kan oldu cok kötüydük goz altinda yarik vardı ambulans geldi bindirdik gittiler gece hastaneye gidemedim 4 arkadas gitti bugun bende ugradim yanina goz alti yarilmis başında ödem oluşmuş ve küçük bi beyin kanamasi ama kucukmus aninda müdahale yapildi gayet akici konustu bugun gulduk eglendik kaza aninda da akici konuşuyodu şimdi kalici hasar olur mu onu merak ettik ve eski haline doner mi lutfen yardimci olun saglikci abiler vardir aramizda cok perisaniz ama doktorlar iyi demis 2 3 gun hastanede kalicak dualarinizi eksik etmeyib lütfen
    Not:ayrica kafatasinda catlak var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyuBatuhan -- 3 Temmuz 2015; 18:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah askina cevap yazin yardımcı olabilcek yok mu

• niye doktorlara sormuyosun güzel kardeşim?
    şimdi burda cahilin teki oluşur diyecek kaymak totosu tabii
    Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gankbang

niye doktorlara sormuyosun güzel kardeşim?
    şimdi burda cahilin teki oluşur diyecek kaymak totosu tabii
    Geçmiş olsun

Sagol kardesim 2 3 gune taburcu olucakmis hayati bi sikinti yokcok korktuk

• size iyi bir ders olsun bir daha kasksız binmeyin boşuna kask takın demiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.